Ifølge skuespilleren Sam Worthington, som spillede Jake Sully i “Avatar”, er James Cameron i fuld gang med at forberede “Avatar 2”.

Se også: James Cameron: I fremtiden bliver alt i 3D.

Jeg ved, han er i fuld gang med at udtænke noget á la en bibel i øjeblikket. Den skal fungere som en form for forløber til ‘Avatar 1’, bare så han kan komme ind i den verden og alle karaktererne igen,” udtaler Worthington.

Worthington deler derudover gerne sin entusiasme omkring “Avatar 2”, hvis historie han har hørt gennem Cameron:

Historien er enorm. Jeg havde brug for en pause halvvejs igennem pga. udmattelse. Den bliver sindssyg, men fantastisk. Det hele bliver fantastisk!

“Avatar 2” står indtil videre til få premiere i 2014 – “Avatar 3” året efter.

Se også: Officielt: “Avatar 2” får premiere i 2014 – “Avatar 3” i 2015.Vis kommentarer (43)
Gravatar

#41 Hr. Nielsen 10 år siden

BN (38) skrev:
Ja, og det samme kan strengt taget sige om et hav af filmklassikere.
Ja jeg kan ved gud heller ikke se den er tyndere end det meste andet? Jeg kan gå med til, som Babo antyder at den fortælles så den ikke virker som den har så meget tyngde måske i forhold til at komme ind i fortællingen, som 'man' kunne have ønsket sig, men at kalde historien for tynd, holder minus i min verden.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#42 Alex- 10 år siden

James Cameron har uden tvivl været inspireret af Pocahontas eller i hvert fald den slags historie (bare tjek dette link :D), som der i øvrigt er en milliard af, Dancing With Wolves, Bjørne Brødre, Time Machine, osv. Det handler bare om mødet med det fremmede, lære og forstå hinanden og bliver sammen. Men ikke destromindre er det også en succesfortælling da en sådan film næsten altid får succes.

#36 Ja lidt personlighed savnede jeg også i Avatar. Jake Sully var en meget overfladisk karakter, men det er måske også lidt meningen, da rejsen han gennemgår i Avatar skaber ham.
Jeg glæder mig rigtig meget til Avatar 2 og 3. Uden tvivl var Avatar enormt hyped men det gjorde den ikke mindre god. :)
Gravatar

#43 Bruno 10 år siden

#42 -

Jeg tror ikke man behøver at se filmen en enkelt gang, for at opdage, at historien er meget lig Pocahontas ect. Det skader ikke at genbruge en historie, men der man kan altid diskutere hvor veludført det er. :)
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: