I et interview med IESB.net kan Samuel L. Jackson ikke blot bekræfte, at Don Cheadle overtager rollen som Jim Rhodes i den kommende “Iron Man 2”, men også afsløre, at hans egen rolle vil blive betydelig større i den nye film om den pansrede superhelt.

Jackson havde en optræden i en scene efter rulleteksterne i den første “Iron Man”, hvor han optrådte som Marvel-helten Nick Fury. Instruktøren Jon Favreau har lovet Jackson, at hans rolle i “Iron Man 2” vil være mere fremtrædende – et løfte, der ikke burde være svært at holde, eftersom Jackson kun havde en ganske kort cameo-opdukken i den første film.

Der har tidligere været forlydender om, at Jackson ligeledes skal dukke op som Nick Fury i den kommende “Avengers”-film, men ikke få sin helt egen film, som det er tilfældet med flere af Avenger-gruppens medlemmer, deriblandt Iron Man, Captain America og Hulk.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Norrah 13 år siden

Lyder ikke dårligt, kan godt li' når alle filmene "blander" sammen. Det er med til at gøre universet "troværdigt". Så keep him coming.

Btw, ikke at jeg er en super nørd med tegneserierne.. har da læst nogle af dem da jeg var yngre..
Men var Nick Furi ikke hvid?

Syntes jeg mindes et spiderman afsnit hvor han var blevet kopieret af en kameleon, og at det blev genkendt fordi klappen sad på det forkerte øje. Anyway, han var ihvertfald hvid.
Gravatar

#2 filmz-ChesterB 13 år siden

#1 der var i en saga af... ja en eller anden tegneserie, hvor han var sort, ja faktisk baseret på Sam Jackson her, så begge er korrekt, jeg husker også det afsnit fra spider-man helt fantastisk serie! :)
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#3 filmz-Gregers 13 år siden

#1 du har helt ret i dine antagelser fra et afsnit af Spider-man, men husk grammatikken, ellers skulle man næsten tro, at det var Spider-man der havde en klap for øjet ;)

Men jo, der var Nick Fury hvid, men i de gamle tegneserier og i "Ultimates" er Nick Fury altså sort. :)
I'm cooler than you ;D
Gravatar

#4 Norrah 13 år siden

#3 my bad, men retter sjældent noget jeg har skrevet, med mindre jeg føler det er vigtigt :)
I modtager pt. mit messenger sprog.
Gravatar

#5 rockysds 13 år siden

#3 Nick Fury er da ikke sort i de gamle tegneserier.

Anyways, roll over Mr. Jackson. There can be only one: http://www.internationalhero.co.uk/n/nickfurylive....
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#6 filmz-Gregers 13 år siden

#5 faktisk er det eneste hæft jeg har med Nick Fury før Ultimates, "Strange Tales" og når jeg blader igennem det ser han sort ud, synes jeg. Men da jeg så løb ind på wikipedia, kan jeg se han faktisk først blev sort under Ultimates, så den beklager jeg meget . :)
I'm cooler than you ;D
Gravatar

#7 Norrah 13 år siden

#6 nogen der tilfældigvis kan linke til en sort nick furi...?
Gravatar

#8 rockysds 13 år siden

There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 Samain 13 år siden

Må de så har tænke sig at køre Avenger filmen, mere som Ultimates version eller som de i det originale marvel univers? Så ville de da ihvertfald følge i The Dark Knights fodspor, og gøre det helle mere gritty og dystert.

Skriv ny kommentar: