Tv-serier er som bekendt blevet det nye sort, og flere og flere Hollywood-stjerner træder væk fra biograflærredet og ind i tv-skærmene i disse år. Og nu tager Scarlett Johansson også springet.

Se også: [url=/scarlett-fortaeller-om-at-spille-alien-i-under-the-skin-featurette[/url]Scarlett Johansson fortæller om at spille alien i “Under the Skin”-featurette

Den unge skuespillerinde har netop sagt ja til at spille hovedrollen i filmatiseringen af Edith Whartons roman “The Custom of the Country” fra 1913.

Romanen handler om den ambitiøse, hensynsløse og smukke kvinde, Undine Spragg, der ikke er bange for at på snavs på hænderne for at komme til tops i det velhavende New York-miljø.

Tv-serien kører over otte afsnit og skal skrives af manuskriptforfatteren Christopher Hampton, der tidligere har forfattet “Farlige forbindelser” og i David Cronenbergs “A Dangerous Method”.

Det er ikke første gang, at forfatterinden Edith Wharton bliver filmatiseret. I 1993 instruerede Martin Scorsese “The Age of Innocence” med Daniel Day-Lewis og Michelle Pfeiffer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: