Vi har allerede set de første billeder af Idris Elba som The Gunslinger i danske Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen Kings “The Dark Tower”. Nu er turen så kommet til Matthew McConaugheys skurk, The Man in Black, som du kan se de første billeder af lige her.

Se også: ”The Dark Tower”-filmatiseringen begynder ikke med den første bog

I “The Dark Tower” søger The Gunslinger efter det mørke tårn med håb om, at det kan bevare den døende verden.

Det er altså danske Arcel, der har påtaget sig opgaven om at filmatisere Stephen Kings bogserie på otte bind, som er en episk blanding af fantasy, sci-fi og western.

“The Dark Tower” får premiere d. 16. marts i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Glæder mig meget til den af en eller anden grund, for syntes 9 ud 10 ting der er blevet filmatiseret fra Stephen King er endt i noget rod, der aldrig får forklaret historien ordentlig. Men ser nu stadig frem til det hehe.
Gravatar

#2 Stetso-G 6 år siden

Det var mere eller mindre sådan, jeg forestillede mig The Man in Black. Måske en anelse mere hærget, men tæt på.
Gravatar

#3 X&O 6 år siden

Geekalot (1) skrev:
Glæder mig meget til den af en eller anden grund, for syntes 9 ud 10 ting der er blevet filmatiseret fra Stephen King er endt i noget rod, der aldrig får forklaret historien ordentlig. Men ser nu stadig frem til det hehe.


Men har du set manus-teamet? Arcel, Anders Thomas Jensen og Akiva Goldsman. Hvis ikke de kan, så er det studiet der gør noget galt.
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 jojo det da ikke for de er uden evner :) syntes bare King´s filmatiseringer af dem der er gode næsten kun er Ondskabens hotel, og den var King ikke selv tilfreds med. Alt det andet der har været lavet mangler simpelthen for meget. Men nu hans bøger nok heller ikke de nemmeste at lave om til film, netop for der er så meget i dem.
Gravatar

#5 moulder666 6 år siden

Jeg kunne sådan set godt have set Matthew som Roland - han skulle bare være mere hærget og med noget anderledes hårfarve...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Kaversmed 6 år siden

#4 Selvom jeg vil give dig ret i at gode King filmatiseringer er en mangelvare, så er Den Grønne Mil, The Shining og En Verden Udenfor beviser på, at det sagtens kan lade sig gøre at lave noget godt. IT og Carrie er også nogle perler imo.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#7 Gasivodo 6 år siden

Finder heller ikke The Stand og Storm of the Century helt ueffen? Altså af gamle TV-produktioner at være.

Håbede egentlig også på Matthew M. som Roland, men han ser sgu' godt ud som Randall.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: