Jakob Cedergren er blevet skiftet ud med den amerikanske Hollywood-stjerne Jake Gyllenhaal i Antoine Fuquas remake af “Den skyldige”.

Gustav Möllers danske thriller fra 2018 blev en stor succes hos både seere og kritikere. Filmen hev syv Robert-statuetter hjem og blev indstillet som den danske Oscar-kandidat, selvom den desværre ikke blev nomineret.

Sidste år blev det så annonceret, at Netflix ville lave en genindspilning af filmen med Fuqua som instruktør og Gyllenhall som alarmcentralsmedarbejderen, der modtager et opkald fra en kidnappet kvinde. Det er da også i alarmcentralen, de første billeder, der kommer fra Entertainment Weekly finder sted.

jake gyllennhaal the guilty 1 / filmz.dk

jake gyllenhaal the guilty 2 / filmz.dk

jake gyllenhaal the guilty 3 / filmz.dk

Remaket kommer ligesom originalen til at udspille sig fra vores hovedpersons ende af telefonen, men den amerikanske film byder på et noget mere stjernespækket cast, der inkluderer både Ethan Hawke, der har arbejde sammen med Fuqua på “Training Day”, Peter Sarsgaard, der er Gyllenhaals svoger, Paul Dano (“There Will Be Blood”) og Riley Keough (“The Devil All the Time”).

Læs også: “4 Hollywood-stjerner tilslutter sig remake af dansk Oscar-kandidat”

“The Guilty” får premiere på Netflix den 1. oktober.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Sjølle 11 måneder siden

"Det er da også i alarmcentralen, de første billeder, der kommer fra Entertainment Weekly finder sted."

Jaaah?.... er det ikke også den eneste lokation der er i den film, som jeg lige husker den? :-D
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Amerikanerne kunne måske overveje at udvide deres horisont ved at se film på originalsproget. Jeg har IKKE set Nightwatch, og har heller ikke i sinde at se den amerikanske version af Train to Busan.

Jeg har dog set Let Me In, hvilket har givet mig lyst til at se Lad den rette komme ind. Jeg har ikke set den fordi jeg ikke havde hørt om den før jeg så den amerikanske version. Så hvis det gøres vellykket kan det åbne øjne, men hvis det som mange gange er elendigt, kan det afholde en fra at opsøge de oprindelige film.

Så hvis man har set den oprindelige film og det er gjort vellykket, er der intet behov for at opsøge de amerikaniserede versioner.

Skriv ny kommentar: