Til næste år vil man kunne se en række af Marvels populære superhelte stå over for hinanden på det store lærred i “The Avengers”, og Walt Disney Pictures har nu udsendt de første billeder fra filmen, hvor man bl.a. kan se Captain America sammen med hhv. Thor og Iron Man. Derudover er der kig på Scarlett Johansson som Black Widow og Samuel L. Jacksons som Nick Fury.

Se alle billederne her.

I filmen slår Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Hulk sig sammen i S.H.I.E.L.D.’s hold kaldet The Avengers, hvor de i fællesskab må kæmpe mod Thors bror Loki, der igen er ude på ballade.

“The Avengers”, som både skrives og instrueres af Joss Whedon, er klar i biograferne 26. april 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Bruno 10 år siden

Nicki52 (10) skrev:
Og døde Loki ikke i filmen?

Se filmen helt færdigt, inkl. det lille klip efter teksterne, så får du svaret.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#12 Dørk 10 år siden

Nicki52 (10) skrev:
Blev virkelig skuffet over Thor, så håber ikke jeg også bliver over Avengers. Havde regnet med at se hvordan han kom ind i SHIELD, istedet for den mærkelige slutningen.
Og døde Loki ikke i filmen?Well kan ikke rigtig svare uden spoiler alert...
Loki faldt jo bare ud i det store vacum/univers ting... plus hvis du kigger efter filmens rulletekst så står han på jorden da Stark bliver hevet ind for at undersøge det de kalder den ultimative energi kilde.

Lidt det samme som Johann Schmidt, da han bliver hevet ud igennem den der Space Rift i slutningen af Captain America. Ved jo heller ikke helt om han er død
Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!

Skriv ny kommentar: