Filmselskaberne Paramount og New Regency har nu annonceret, at de sammen vil distribuere instruktøren Darren Aronofskys kommende, episke fortælling om den bibelske figur Noah. Ifølge Biblen byggede Noah en ark, der beskyttede ham, hans familie og udvalgte dyr mod Guds syndflod.

Læs også: Darren Aronofsky instruerer tv-serien “Hobgoblin”

For et par år siden beskrev instruktøren filmen således: ”Den handler om miljøet. Den har de her store, store temaer, vi kan relatere til. Noah var den første miljøforkæmper. Han er en virkelig interessant karakter.”

Men selvom “Noah” tager sin historie fra Biblen, mener Aronofsky ikke, at filmens fortælling er særlig religiøs, men derimod blot en god historie med en kompleks hovedperson. Aronofsky har leget med tanken om at lave filmen, lige siden han blot var 13 år gammel, hvor han vandt en skrivekonkurrence med et digt om Noah og verdens undergang.

Læs også: Artikel: Darren Aronofsky – besættelse og ukuelighed

Det vil være instruktørens største film med et kæmpe budget på 150 millioner dollars. Den er skrevet af John Logan (“Gladiator”, “The Aviator”), og Christian Bale er udset til titelrollen, men intet er afgjort endnu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Patriarch 10 år siden

"Den handler om miljøet. Den har de her store, store temaer, vi kan relatere til. Noah var den første miljøforkæmper. Han er en virkelig interessant karakter."

haha... ramblings of a mad-man. Men, men... hvis han digter yderligere på historien og karakteren kan det sikkert blive spændende nok.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 Zoracka 10 år siden

Aronofsky er en fantastisk instruktør. Har ikke fået set Pi og The Fountain endnu, men de kommer! Black Swan, The Wrestler og Requim for a Dream er alle tre fantastiske film, og især Black Swan imponerede mig. Jeg har min tillid til Aronofsky kan lave noget glimrende.
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"
Gravatar

#3 HonoDelLoce 10 år siden

Sorry, to say, men det lyder simpelthen som det dummeste grundlag for at lave sådan en film.

Og det er ikke kun fordi, at jeg synes al den her miljø-debat er blevet for meget.. Eller at jeg grundlæggende er imod religion.. En god film-oplevelse kræver (for mig) ikke, at jeg interesserer mig synderligt for temaet. F.eks. synes jeg ganske godt om Passion of the Christ, selvom jeg ikke giver en dadel for det religiøse :)

Næh, det er mere, at jeg synes det lyder virkelig virkelig dumt at blande de to ting. Og jeg kan slet ikke se, hvordan Noah skulle være "den første miljøforkæmper". Nu er det mange år siden, jeg læste The Holy Book, men gjorde Noah ikke blot som han fik besked på?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 Brodersalsa 10 år siden

Jeg glæder mig! Det her kan simpelthen ikke gå galt. En satans dygtig instruktør, en god manusforfatter og (forhåbentligvis) en fortræffelig Noah! :)
Gravatar

#5 NP 10 år siden

#3
Ud fra din beskrivelse lyder det da netop som om, at filmen er det allerbedste udgangspunkt for at fortælle lige netop den historie. Formålet lader jo til at være (eller i det mindste et forsøg på) at give en ny tolkning på en 2000 år gammel tekst.

Umiddelbart kan man da få et ret spændende karakterstudie ud af Noah både før og efter syndfloden. Hvordan påvirker det et menneske, at skulle gennemføre en opgave selvom alle omkring én tror man er tosset? Og hvad gør et menneske med sit liv efter, at det har reddet hele verdens population og der ikke længere er brug for én?

Dog synes jeg ikke, at der er noget som helst religiøst over Passion of the Christ. Det er en ondsindig og hadsk film, der på alle planer giver udtryk for, at dens bagmand (og alle filmens tilhængere) fuldstændig har misforstået grundlaget for religionen.
Gravatar

#6 Riqon 10 år siden

"Noah var den første miljøforkæmper."

Hmm. Jeg tror, jeg vil foretrække den anden bibelske film han har lavet, den om Livets Træ :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 jdreng 10 år siden

Det bliver spændende at se, hvad Aranofsky får ud af den fortællende fortælling.
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=episk

Skriv ny kommentar: