Space Jam A New Legacy / filmz.dk

Se de første billeder til “Space Jam: A New Legacy”


De første billeder til opfølgeren af den klassiske live action/animationsfilm er blevet offentliggjort af Entertainment Weekly.

Tilbage i 1996 udkom “Space Jam” til stor succes blandt biografgængere. Dengang var det med basketball-legenden Michael Jordan i rollen som NBA-stjernen, der hjælper Looney Tunes-karaktererne med at overvinde modstanderne fra det ydre rum.

I “Space Jam: A New Legacy” er der en anden NBA-stjerne i hovedrollen, nemlig LA Lakers-spilleren LeBron James. Denne gang handler filmen dog om James og hans fiktive familie. James og hans søn, Dom, bliver fanget i en virtuel verden af AI’en Al-G Rhythm (Don Cheadle). For at redde sin søn og slippe ud af den virtuelle verden, må James få hjælp af Looney Tunes-karakterne.

Læs også: “‘Space Jam 2’-læk: The Mask, Jokeren og Pennywise er alle med”

Nu er de første billeder endelig blevet offentliggjort, og de giver et opdateret kig på klassiske tegneseriefigurer som Snurre Snup og Piphans. Denne gang er de nemlig 3D-animerede og ikke tegnede som i den første “Space Jam”.

Flere billeder kan ses på Entertainment Weekly.

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy

“Space Jam: A New Legacy” instrueres af “Girls Trip”-instruktør Malcolm. D. Lee og har premiere i danske biografer d. 15. juli i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: