20th Century Fox har netop frigivet de første officielle billeder fra “Hitman: Agent 47”. Du kan se dem ved at klikke under billedet her i nyheden.

Se også: Filmatiseringen af computerspillet “Uncharted”begynder til næste år

“Hitman: Agent 47” er baseret på den populære computerspilsserie “Hitman”, der har fem udgivelser bag sig og et sjette spil i støbeskeen.

Rupert Friend tager over for den afdøde Paul Walker, der oprindeligt skulle have spillet filmens hovedrollen, og i instruktørstolen sidder debutanten Aleksander Bach.

“Hitman: Agent 47” får premiere i de danske biografer den 27. februar 2015.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Det ærgrer mig at IO Interactive ikke lod et dansk produktionsselskab prøve kræfter med en sådan film først. Jeg tror de ville kunne løfte opgaven til noget tilsyneladende mere intelligent og mørkere end en amerikansk dick-flick.
Gravatar

#2 Mads47 9 år siden

#1
IO har ikke rigtig noget at sige ang. filmen. FOX ejer rettighederne til film franchised. I sin tid da den første film blev lavet, prøvet IO at få David Bateson (ansigt og stemmen bag 47) til audition hos FOX. David tilbød at selv at betale hele rejsen bar for at få 5min med dem fra FOX. Men det gad FOX ikke.

Han snakker om det i det her Interview. Meget spænende hvis man self holder af serien og ham.

Men du skal også huske på IO har sikkert ikke haft noget at skulle have sagt i 2007, ang. den første film. IO er ikke et selvstændigt studio, men de var på det tidspunkt ejet at eidos interactive og idag er de ejet at Square-Enix.

Tror ikke vi kommer til at se nogen helhjertet filmatiseringer af spil, før Legendary Picture beviser at det kan betale sig at ligge sjæl i den slags film, før Warcraft får primære. Og det samme gælder med Assassin's Creed filmen, i begge tilfælde er både Blizzard og Ubisoft meget indeover. Tror der skal en mindre "revolution" til før man gider at behandle spil med respekt inden for filmen verden. Det samme kan sige er sket med tegneserie/superhelte.
Gravatar

#3 Jach 9 år siden

Paul Walker var ikke en særlig god skuespiller og han ville ikke kunne spille denne rolle. Det ærgerligt at han døde, men ønskede også at han trak sig fra rollen. Ville selvfølgelig have den originale 47 fr spillende, men som #2 skriver kan det jo ikke lade sig gøre. Så ville gerne have Olyphant til at gøre det igen, da jeg ikke synes det var hans skuespil der fejlede noget.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 Aggeri 9 år siden

Jeg er hel vild med Rupert Friend, han var fantastisk i Homeland.
Gravatar

#5 TP-DK 9 år siden

De kunne da idet mindste have gjort en ting rigtigt, og haft ham skaldet...
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#6 Riqon 9 år siden

X&O (1) skrev:
Det ærgrer mig at IO Interactive ikke lod et dansk produktionsselskab prøve kræfter med en sådan film først.


Som de indså hos LEGO, så er man ikke nødvendigvis god til at lave film, bare fordi man kan lave spil (eller legetøj), så måske bedre at lade et "rigtigt" filmselskab prøve kræfter med det.

Aggeri (4) skrev:
Jeg er hel vild med Rupert Friend, han var fantastisk i Homeland.


Han var helt ok i Homeland og også i diverse kostumedramaer. Jeg ser ham gerne påtage sig større roller i fremtiden.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 st0rm 9 år siden

Var helt vild med Timothy Olyphant i den første film, ærgerer mig over han ikke er med i denne. Men mon ikke Rupert Friend vil bringe en interessant fortolkning..
Håber historien fra det første Hitman spil vil være inspirationen, klart der man kommer tættest på baggrundshistorien.

#1 Ville ligeså gerne have set en danskproduceret Hitman film, vi bringer noget til skærmen som Hollywood ikke kan.

Skriv ny kommentar: