Til trods for “The Slap” beviste Will Smith denne måned, at han stadig er en global filmstjerne med tilbagekomsten af ‘Bad Boys: Ride or Die’. ‘Bad Boys’-studiet Sony teamer igen op med Smith, denne gang i en sci-fi-film.

Smith skal spille hovedrollen og producere ‘Resistor’ for Sony Pictures, en science fiction-film baseret på bogen ‘Influx’ af New York Times-bestsellerforfatter Daniel Suarez.

Plotdetaljer for filmen holdes hemmelige, men Suarez’ bog, udgivet i 2014, handler om en dystopisk fremtid, hvor regeringen skjuler og kontrollerer teknologiske fremskridt og holder dem tilbage for de få udvalgte. Historien følger en fysiker, der opdager en enhed, der kan ændre tyngdekraften. Men da han nægter at samarbejde med regeringsorganisationen om sin innovation, bliver han kastet i et helvedes høj-teknologisk fængsel beboet af andre potentielle opfindere og oprørere.

Zak Olkewicz (‘Bullet Train’) skrev det første udkast til manuskriptet, og Eric Singer (‘Top Gun Maverick,’ ‘American Hustle’) skrev det seneste udkast.

‘Resistor’ er i øjeblikket under udvikling og søger en instruktør.

Will Smith producerer for sit Westbrook studie sammen med Jon Mone. Smith har tidligere arbejdet sammen med producent Todd Black på film som ‘Seven Pounds’, ‘Emancipation’, og ‘The Pursuit of Happyness’. Sidste gang Smith lavede en sci-fi-film var i 2019’s ‘Gemini Man’ fra instruktøren Ang Lee, hvor han spillede en hitman, der stod over for en yngre version af sig selv.

‘Bad Boys: Ride or Die’ har været et af de få lyspunkter i biografen i år, til trods for at det er Smiths første hovedrolle siden han blev sat i skammekrogen for at slå Chris Rock ved Oscar-uddelingen lige før han vandt en Oscar for “King Richard.” Den fjerde film i ‘Bad Boys’-serien har nu gjort det til en milliard-dollar franchise.

Og ‘Bad Boys 4’ går stadig stærkt. Filmen har tjent 215,5 millioner dollars globalt i sine første 10 dage efter udgivelsen, og den har endda overgået forventningerne i sin anden weekend bag den imponerende præstation fra ‘Inside Out 2’.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: