Nu er det muligt at se den tre minutter lange trailer til den kommende filmudgave af “Watchmen”. Traileren, der blev fremvist specielt for gæster under sommerens Comic-Con, byder på en lang række nye klip og kan ses online her.

Filmen udspiller sig i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA. Da den tidligere forbryderbekæmper Komikeren bliver fundet myrdet, kommer den afdankede, men målfaste maskerede forbryderbekæmper Rorschach på sporet af et komplot om at dræbe og miskreditere alle pensionerede og nutidige superhelte.

Mens den gamle heltegruppe samles for at efterforske sagen, går det langsomt op for Rorschach, at en omfattende sammensværgelse med bånd til deres fælles fortid ligger bag – og at det kan få katastrofale følger for fremtiden.

“Watchmen”, der instrueres af Zack Snyder, er sat til at ramme de danske biografer 6. marts 2009.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Kruspe 13 år siden

Fed musik! Hvor kommer den fra?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#12 filmkorn.dk 13 år siden

#5 Musikken er da fantastisk stemningsfuld. Jeg hader derimod den musik de bruger i de to andre trailere fra filmen. Ikke musikken i sig selv, men i kombination med traileren.

Musikken er fra KOYAANISQATSI af Philip Glass.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#13 elwood 13 år siden

Nogle folk har nok også hørt det fra den første GTA IV teaser trailer der kom i sin tid.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#14 Rasputinoch 13 år siden

Rent visuelt er der simpelthen ikke en finger at sætte på hvad vi har set fra filmen indtil videre. Det er en superb "oversættelse" af tegneserien!!

Jeg kan dog ikke se hvordan de kan få den enorme og über-geniale historie til at passe ned i en enkelt "lille" spillefilm!! Det er som bekendt ikke det visuelle der har gjort tegneserien til en klassisker, men Alan Moores suveræne historie. Hvis det alligevel lykkes, så bør Zack Snyder straks modtage elefantordenen.
Gravatar

#15 Casanova_Frankenstein 13 år siden

# 14 Hørt
What kinda crazy man blows up a crazy house?

Skriv ny kommentar: