Sony Screen Gems har udsendt den første, actionfyldte trailer til “Resident Evil: Afterlife”, der kan ses her.

Filmen, der igen har Milla Jovovich på rollelisten, fortsætter Alices rejse for at finde overlevende. Hendes dødsensfarlige kamp med Umbrella-selskabet når nye højder, men Alice modtager uventet hjælp fra en gammel bekendt, og hendes veje fører hende til Los Angeles, hvor tusindvis af udøde ligger i baghold.

Paul W.S. Anderson, som instruerede den første “Resident Evil”, og som igen påtager sig instruktørtjansen på den nye film, har tidligere udtalt: ”Alices kamp mod Umbrella Corporation er ikke slut. Sidste gang, vi så Alice, lod hun dem vide, at hun ville komme efter dem. Det er tid til at gøre regnskabet op.”

Klik her for at læse flere nyheder om “Resident Evil: Afterlife”
.Vis kommentarer (52)
Gravatar

#1 bjarke 12 år siden

...hæ, den ser sgu meget sjov ud - fjollet og med cheesiness-faktoren skruet godt op!

...”Filmed with the James Cameron/Vincent Pace Fusion Camera System. The World’s most advanced 3D technology”. Haha - og alligevel flyver der traileren igennem på mest gammeldags vis alt fra solbriller og kastestjerner ud i fjæset på publikum. Well, laber teknologi skaber som bekendt ikke gode film – vel Cameron. Men den her ser sgu underholdende ud.

Gruer dog lidt for, at det igen er Paul W.S. Anderson, som instruerer. Var klart bedst underholdt af den tredje film - og hvad sker der lige for at kopiere fra The Matrix Reloaded?
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 Batsy 12 år siden

#1, ja siger jeg os de daem Wannabe's altså (-:
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 talicadk 12 år siden

tja ved sq ikke med den film tror ikke den bliver god...
syns hende Alice er noget overpowered,

survival horro fornæmelse er helt væk..
Gravatar

#4 infrequent 12 år siden

Uha den ser ikke god ud. Alt for meget Underworld / Blade assosiationer og alt for meget fokus på det grafiske. Gys er der næppe noget tilbage af ... ikke fordi jeg synes de 3 første var noget at råbe hurra for.

De kan bare ikke lave gys længere.
80% af all movies should not have been made.
Gravatar

#5 squee 12 år siden

Den ser jo direkte elendig ud.
Og når de nu gør så meget ud af at fokusere på, at de har filmet skidtet med "the world's most advanced 3D technology", hvorfor har de så ikke forsøgt at gøre lidt mere ud af effekterne? De ser stort set lige så dårlige ud, som de gjorde i den først Resident Evil film.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#6 talicadk 12 år siden

nej rigtig nok...

Gravatar

#7 bnm 12 år siden

Jeg havde godt nok regnet med jeg så samme instruktør som Ultra-Violet da jeg så på credits, men nej.

Hvor er zombierne? Det ligner ninja-vampyrer alt sammen.
Gravatar

#8 Kaversmed 12 år siden

KÆFT hvor ser den dog ulidelig elendig ud!.. Var der ikke noget med at dette skulle være en form for reboot af serien?.. Havde meget hellere set Resident Evil filmene i stil med Silent Hill-filmen, den havde i det mindste lidt sjæl.. Og Gud hvor er jeg dog træt af at se på Milla, hun er hverken bad-ass eller lækker.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#9 bnm 12 år siden

Kaversmed (8) skrev:
Og Gud hvor er jeg dog træt af at se på Milla, hun er hverken bad-ass eller lækker.
I disagree.
Gravatar

#10 rOnIn 12 år siden

Hmm, synes måske de skulle droppe de her film helt, og så fortsætte på degeneration serien, som jo er en direkte fortsættelse til spillene. Men det var jo også capcom selv der lavede den.

Skriv ny kommentar: