I det seneste nummer af magasinet Rolling Stone er der en artikel, der kigger nærmere på Batmans køretøj i Warner Bros.’ kommende “Batman Begins”.

Filmen, som er instrueret af Christopher Nolan, har Christian Bale i titelrollen som Gotham Citys sorte ridder, der skal stå overfor den udspekulerede strateg Ra’s Al Ghul i skikkelse af Ken Watanabe.

På rollelisten finder man desuden Gary Oldman, Michael Caine, Liam Neeson, Morgan Freeman, Rutger Hauer og Katie Holmes.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 colaholic 18 år siden

Hmm..der er ret mange blinde vinkler i den bil :-)
Gravatar

#2 Patriarch 18 år siden

Det er man ligeglad med når man sidder trygt og godt i den :D
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 jensen123 18 år siden

Det er egentlig utroligt. jo mere man kigger på den, jo grimmere blir den. Glæder mig nu alligevel ubeskriveligt meget til filmen og tror og håber at bilen vil fungere ordentligt på det store lærred
Gravatar

#4 filmz-uhu 18 år siden

Her må jeg altså lige sige, som inkarneret batmanfan, den er grim. De har da heldigvis puttet en jetmotor i som der jo skal være, men det er da også det eneste gode ved den. Tim Burtons udgave fra 1989 synes jeg er den bedste og det her viser bare at det kan blive dårligere end Batman & Robin (den med Arnold). Og hvad er der med de hersens "begins" film, hvis Hollywood ikke kan lave flere efterfølgere så find på en ny filmserie istedet for at ødelægge kære barndomsminder.
hvis du fornemmer sarkasme, så fornemmer dine fornemme fornemmer forkert
Gravatar

#5 jensen123 18 år siden

De kan da umuligt at ødelægge batman serien da den jo allerde blev lagt i ruiner efter Batman Forever. Det ville da være fantastisk hvis de kunne gi lidt tilbage af det der blev ødelagt i de sidste 2 film
Gravatar

#6 filmz-WSTE_M 18 år siden

Batman og Batman Returns er de eneste to Batman film der er noget værd IMHO.
Batman Forever of Batman & Robin er to halvsårlige film, og nu burde det altså også være slut!
May the blessing of the Bomb Allmighty and the fellowship of the Holy Fallout,
descend on us all this day, and for evermore.
Gravatar

#7 filmz-Bluhm 18 år siden

Jeg må sige som inkarneret Batman fan, at den batmobil er noget af det mest coole, jeg længe har set!!
Og hvordan designet på en bil kan betyde noget som helst for en hel films kvalitet ligger udenfor min fatteevne.

Efter som der findes et hav af "Batman Begins" agtige historier inden for tegneserierne, er der da fuldt belæg for en ny film. Hvis en ny film kan ødelægge ens barndomsminder, så har jeg da simpelthen ondt af personen. Det er næppe et spørgsmål om at Nolan ikke kan finde på en efterfølger, men snarer, at han her noget at fortælle! Med film som "Insomnia" og "Memento" har Nolan vist forlængst efterladt Joel Shumacher i støvet...
Gravatar

#8 filmz-ataris 18 år siden

Så Batman og Robin for lang, lang tid siden. Dvs. i mine post-teenage år. Der synes jeg egentlig ikke den var dårlig, så vidt jeg husker. Men efter 5-10 minutters gensyn på kanal 5 havde jeg dog lyst til at prikke øjnene ud, da det virkede mindre smertefuldt. Har tilgengæld store forventinger til den nye film. Memento er en af mine favoritfilm, har dog endnu ikke set Insomnia. Glæder mig til at se hvad han kan få ud af Batman-universet. Jeg synes dog det er en ret så grim batmobil.
still cuckoo for cocoa puffs
Gravatar

#9 Perlegrus 18 år siden

Dem der mener den er grim bliver glade for at vide, at man ikke kommer til at se SÅ meget til den i filmen. Den har en jagt scene og ellers ser man den kun et par gange.
Gravatar

#10 filmz-seraph 18 år siden

Riddle me this and riddle me that, who ever designed this car, is somewhat of a twat!!!!

Det er da det grimmeste monstrum ever... men selvfølgelig man kan se på det på den måde, at det her jo er en prequel, så det må være Batmans første udkast til en batmobil... i de senere film, kan det så konkluderes, at han er kommet til fornuft, og har fået sig en ny bil :-)
Du har ikk' gi'et 1½ million for et hus uden tag!!!

Skriv ny kommentar: