The Twilight Saga: Breaking Dawn – Del 1” får premiere 17. november, men hvis man ikke kan vente så længe med den næste omgang emo-teen-vampyrfilm, har man nu mulighed for at sætte tænderne i et stort galleri med billeder fra den kommende film.

Se billederne her.

I filmen bliver Edward og Bella – til Jacobs store fortvivlelse – endelig gift og rejser på bryllupsrejse til en eksotisk ø ud for Brasiliens kyst. Efter bryllupsnatten bliver Bella gravid, men graviditeten udvikler sig så dramatisk og unaturligt hurtigt, at de tvinges til at rejse hjem.

Mens det ufødte barns eksplosive vækst truer med at koste Bella livet, samles varulvene for at dræbe det ufødte monster, inden det bliver født. Samtidig samles familien Cullen for at forsvare Bella og hendes ufødte barn, så situationen udvikler sig hurtigt, og det endelige, uforsonlige opgør nærmer sig…

Se også: Første trailer til “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Del 1″.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 12 år siden

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 Kviesgaard 12 år siden

#1

You, sir, have just saved my day :)
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Daywalker 12 år siden

Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#4 Bardoboy 12 år siden

Det ser på ingen måde spændende ud..
Gravatar

#5 CeriX 12 år siden

"Breaking Down" havde været en bedre og mere lovende titel...
Gravatar

#6 Therien 12 år siden

Dragon_Claw (1) skrev:
http://images4.fanpop.com/image/photos/20300000/How-Twilight-should-have-ended-harry-potter-vs-twilight-20381559-621-480.jpg


Se det var en film jeg rent faktisk gerne vil se!
Gravatar

#7 cookiedude91 12 år siden

nu har jeg læst bøgerne (og det er faktisk ret gode, don't hate) filmene har været lort lige fra starten, den første var ok, det var sådan en man ikke var alt for ked af at blive slæbt med ind og se sammen med kæresten, men 2 og 3 LORT. men nr 4 ser jeg sku frem til, for der er nogle tidspunkter i bogen hvor hvor jeg tror forfatteren stephenie meyer har røget en fed og ellers bare gået amok med blod og psyko shit generelt:D så jeg glæder mig til at se hvordan filmen får drejet de scener ;)
Gravatar

#8 Babo84 12 år siden

Har Edward nu gummi på?;)
Gravatar

#9 Zigma 12 år siden

"A werewolf falling in love with a baby. This is why Thomas Edison invented this shit in the first place. So we could see a werewolf fall in love with a baby." ;)

Skriv ny kommentar: