Sony Pictures har på deres officielle hjemmeside til “Engle og dæmoner” frigivet hele 10 klip fra den ventede filmudgave af Dan Browns bestseller, der går forud for begivenhederne i “Da Vinci mysteriet”.

De 10 klip er blevet fordelt over forskellige områder på hjemmesiden, så hvis man vil undgå at tage på skattejagt efter dem, er de blevet samlet hos WorstPreviews.

Ron Howard er tilbage som instruktør, og Tom Hanks kan igen opleves i sin rolle som Robert Langdon i “Engle og dæmoner”, hvor den ihærdige Harvard-symbolekspert havner midt i et omfangsrigt mysterium i Rom, hvor han er blevet indkaldt til en opgave, der viser sig at have forbindelser til magtfulde kræfter med ældgamle rødder: Illuminati-selskabet – historiens mest magtfulde undergrundsorganisation – og den katolske kirke.

På rollelisten finder man yderligere Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Thure Lindhardt, Nikolaj Lie Kaas, Stellan Skarsgård og Armin Mueller-Stahl.

Langdons kamp mod tiden for at redde Vatikanet kan opleves på det store lærred fra 15. maj.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 dewin 13 år siden

Glæder mig fandeme til den her film... dog har jeg meget meget bange anelser for Nikolaj Lie Kass medvirken... Krummer allerede tæer!
Gravatar

#2 Perlegrus 13 år siden

Er jeg den eneste der syntes at skuespillet virker B-films agtig? Håber da at det færdige produkt bliver bedre end de klip her. Har set meget frem til den film her.

Skriv ny kommentar: