Den 5. februar fremlagde Warner Bros. deres regnskab for fjerde kvartal af 2008, og i denne forbindelse kommenterede CEO Jeff Bewkes den mørke ridders fremtid som filmhelt.

”Vi ser på Harry Potter. Det er fantastisk at have franchiser, der holder så længe. Vi ønsker at gøre dette med Batman og Superman og muligvis Sherlock Holmes,” siger Bewkes.

”Fortsættelser er lige så gode med nye karakterer tilføjet som de originale [film]. Dette var ikke situationen for år tilbage,” slutter CEO’en.

Den sandsynligvis uundgåelige tredje Christopher Nolan-instruerede “Batman”-film befinder sig angiveligt i den meget tidlige manuskriptfase for øjeblikket. Fortsættelsen til “The Dark Knight” forventes fra Warner Bros. klar tidligst i 2011.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Skeloboy 12 år siden

I et afsnit: sandsynligvis, angivelig, forventes...elsker nyheder man kan forholde sig til...
Gravatar

#2 christianhg 12 år siden

Hahaha.
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#3 filmz-TheNthDoctor 12 år siden

Sherlock Holmes??

Fedt at Warner Brothers muligvis vil til at overtage en public domain figur, som ellers skulle være til fri afbenyttelse(!).

Hvis den film blir et hit, og deres klamme advokater kan komme afsted med det, så skal vi nok se en eller anden klam form for trademarking af Sherlock Holmes navnet, så det lige pludselig kun bliver muligt for Warner at lave kommercielle produkter med figuren. Medmindre de har så meget hjerne rundt omkring, at de ikke tillader dem at trademarke navnet, hvilket man jo kun kan håbe på.

Chrissakes...!
Gravatar

#4 Skeloboy 12 år siden

#3 - nu har jeg ikke helt styr på hvordan Public Domain fungerer...men hvis det er i Public Domain, kan man så ikke erhverve rettighederne til det?
Gravatar

#5 mr gaijin 12 år siden

#4 De økonomiske rettigheder til udnyttelse af copyright ophører 70 år efter, den oprindelige copyright-ejer dør bort. Mozarts musik kan for eksempel benyttes frit. Men bestemte indspilninger af musikken kan der selvfølgelig tages ny copyright på. Derfor får Ritchie, Downey og Warner Bros. også rettighederne til deres filmudgave, men ikke til de oprindelige værker eller den oprindelige karakter. Fox kan lave en anden fortolkning i morgen, men den må ikke ligne Warner Bros.' fortolkning.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#6 Spanner 12 år siden

Hvordan er noget "sandsynligvis uundgåeligt"?
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#7 Kruse 12 år siden

Jeg tvivler kraftigt på at Christoher Nolan vil lave flere film efter den mulige tredje film. Og jeg håber det sgu' heller ikke, da jeg hellere ser en form for aflsutning i den tredje film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 JTToft 12 år siden

Spanner (6) skrev:
Hvordan er noget "sandsynligvis uundgåeligt"?


- Det var dog et umådeligt dumt spørgsmål.. Undsyld jeg siger det.
Det betyder, at noget sandsynligvist er uundgåeligt.. Men jeg vil give dig ret i, at det er en lidt kluntet formulering.

PS: Det hedder "sandsynligvist uundgåeligt" ;)
Gravatar

#9 filmz-TheNthDoctor 12 år siden

#5 - præcis.

Men de kan muligvis oprette et trademark til selve navnet "Sherlock Holmes" og derigennem stoppe enhver der har gang i noget med den oprindelige figur, ligesom Disney gjorde det med Tarzan - trademarkede navnet og stoppede eksempelvis (i Danmark) Gummi Tarzan forestillingerne i at bruge navnet Tarzan.

Lignende situation med Sherlock Holmes gruer jeg... Det ville slet ikke være ude af karakter for Warner at gøre sådan noget.

Hvis du ikke må kalde Sherlock Holmes for Sherlock Holmes, hvad er så pointen...?

y'know?
Gravatar

#10 chandler75 12 år siden

# 8

JTToft (8) skrev:
PS: Det hedder "sandsynligvist uundgåeligt" ;)


Så vidt jeg kan se, er det ikke noget, der hedder "sandsynligvist", eftersom "sandsynligvis" kun kan bruge som et rent adverbium:

http://sproget.dk/raad-og-regler/retskrivningsregl...

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: