IFilm er klar med hele fire klip fra Robert Rodriguez og Frank Millers kommende tegneseriefilmatisering “Sin City”.

Filmen anvender historien fra tre af Millers “Sin City”-tegneserier, “Sin City”, “That Yellow Bastard” og “The Big Fat Kill”. Historien foregår i syndens by, som er overrendt med kriminelle, korrupte strømere og sexede damer, som alle søger hævn, forløsning eller begge dele.

På rollelisten finder man blandt andre Bruce Willis som den hårdkogte strømer Hartigan, der skal beskytte stripperen Nancy, som spilles af Jessica Alba. Desuden medvirker Mickey Rourke, Jaime King, Brittany Murphy, Michael Madsen og mange flere.

“Sin City” kan ses i danske biografer fra 3. juni.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-milf hunter 18 år siden

F*uck hvor er jeg træt af at man skal vente så f*ucking længe på at film kommer til Danmark. Det er sådan noget der får folk til at købe pirat versioner af film!!!! Hitchhikers kommer også først flere måneder efter premieren.

Men ja fede klip.
“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#2 Sealer 18 år siden

ja du har så meget ret, fatter ik at de ik kan tage sig sammen og ud giv film world wide...men jeg glæder mig også MEGET til når den her en gang kommer i biffen (:
Gravatar

#3 filmz-sanjo 18 år siden

Første review af filmen, how dont know?
http://movie-reviews.colossus.net/movies/s/sin_cit...
"If there is no struggle, there is no progress"
Gravatar

#4 filmz-Emilio 18 år siden

Jeg føler med jer gutter, men det hele handler jo i bund og grund om penge - og ja - desværre er der ikke så stort et marked for film som SinCity i lille DK, nææ her bliver der istedet rydet på filmkalenderen til film som "Solkongen" og "Den store dag"... Tragisk!!!!
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#5 akerman 18 år siden

virker ikke i ff :x

elsker de reklamer der kommer før klippene.. hvorfor har vi ikke sådan nogen i DK istedet for lorte storebælts reklamer :(
Gravatar

#6 filmz-Arcona 18 år siden

Skriv ny kommentar: