Den sjette sans”-instruktøren M. Night Shyamalan vender om et par uger tilbage i instruktørstolen, når han kaster sig over sit næste projekt, den post-apokalyptiske sci-fi-film “After Earth”, der Har Will Smith og hans søn, Jayden Smith, hovedrollerne.

Shyamalan har igennem sin Twitter-konto lagt to billeder af forarbejdet på filmen op, hvoraf den ene giver et kig på et konceptbillede og den anden en række tegninger, der skal inspirere designet.

Se de to billeder ovre hos /Film.

“After Earth”, der tidligere gik under navnet “One Thousand A.E.”, omhandler en far og søn, som nødlander på Jorden 1.000 år efter, at menneskeheden har forladt planeten. Da faderen bliver taget til fange, må hans underpræsterende søn derefter gøre et forsøg på at redde ham på egen hånd.

Udover Will og Jayden Smith består rollelisten indtil videre af Zoë Kravitz og Sophie Okonedo. “After Earth” er skrevet af Gary Whitta, der tidligere har stået bag “The Book of Eli”, sammen med Shyamalan selv.

Filmen er sat til udgivelse i 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Riqon 12 år siden

Nooh, ikke Jayden Smith...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 loki 12 år siden

M. Night Shyamalan som instruktør, og "skrevet af Gary Whitta, der tidligere har stået bag The Book of Eli."

A world of no.
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 Moog 12 år siden

Titlen minder ret meget om Titan A. E.
Gravatar

#4 Riqon 12 år siden

Moog (3) skrev:
Titlen minder ret meget om Titan A. E.


Du mener titlen, der ikke bliver brugt alligevel.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 niwin 12 år siden

Selvom M. Night Shyamalan har lavet nogle rigtig lorte film så synes jeg sgu også han har lavet nogle rigtig gode. Den sjette sans, unbreakble, signs og devil er gode film efter min mening. The village synes jeg egenligt også var okay. Så After Earth skal da helt sikkert ses. Jeg må dog indrømme at en film med et barn i hovedrollen som skal redde sin far heller ikke lyder specielt godt. Specielt ikke når det er Jayden Smith der er barnet.
Gravatar

#6 moulder666 12 år siden

loki (2) skrev:
M. Night Shyamalan som instruktør, og "skrevet af Gary Whitta, der tidligere har stået bag The Book of Eli."

A world of no.


Ja, det lyder som udgangspunkt rigtigt sølle. Og jeg er generelt heller ikke glad for barneskuespillere i hovedroller! Jeg skal dog lige have set "In pursuit of happiness" inden jeg afskriver Jayden-knægten! Will Smith ved man da i det mindste kan levere noget fornuftigt skuespil en gang imellem!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 HonoDelLoce 12 år siden

#5

Udover at Shyamalamadingdong kun var producer (og forfatter, åbenbart..) på Devil, så var det da en helt umådeligt ringe film :D

Jeg er helt med på "hver sin smag" og alt det der, men come on.. Devil var seriøst noget af det ringeste, jeg nogensinde har set komme ud af Hollywood - og det siger da ikke så lidt :D

Ellers er jeg dog enig i de andre film, du nævner, selvom jeg faktisk synes bedre om The Village end Signs :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#8 niwin 12 år siden

#7

Ja okay Devil er måske ikke en fantastisk film :)Kan heller ikke huske den så godt, men så vidt jeg husker synes jeg den var ok. Der var dog vist noget med slutningen var rigtig ringe, noget med en gammel dame?

Den sjette sans, unbreakable og Signs synes jeg faktisk er rigtig gode film. Signs specielt synes jeg er en rigtig fed film, faktisk er det er en af mine ynglings film :) Jeg godt jeg er lidt alene om det haha.
Gravatar

#9 Moog 12 år siden

#8
Du er ikke helt alene ;)
Gravatar

#10 Babo84 12 år siden

Det er svært at bevare troen på, at M Night nogensinde kan vende tilbage med noget kvalitet. Det har godt nok ikke set for godt ud. Hvad er der sket med den mand?

Skriv ny kommentar: