Columbia Pictures har udsendt de første billeder fra “Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, der er efterfølgeren til 2007’s “Ghost Rider”, der igen har Nicolas Cage i hovedrollen som den hotte Johnny Blaze.

Se billederne her.

På trods af “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” er en efterfølger, så ser hverken studiet, instruktørduoen Neveldine og Taylor filmen som en 2’er til “Ghost Rider”, der i sin tid ikke just fik en varm modtagelse, og som studiet langt fra var tilfreds med.

Udover Cage medvirker bl.a. også Idris Elba, Ciarán Hinds og Christopher Lambert i filmen, hvor Cage er den eneste fra den første film, som vender tilbage.

Se også: Cage og “Crank”-instruktører laver “Ghost Rider 2″.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Snyltetast 11 år siden

tror man venter og ser til anmeldelserne kommer ud .. var bestemt ikke fan af den første !
Gravatar

#2 elwood 11 år siden

Argg jeg vil heller ha en National Treasure 3, there I said it!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Djibyman 11 år siden

Mr. Cage bliver sgu da mere og mere sørgelig når det kommer til hans valg af film, men på den lyse side så er det ikke menneskeligt muligt at den er dårligere ind den første, det kan simpelhent ikke være muligt......eller kan det, findes der en ny bund under bunden?
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#4 Crash 11 år siden

Jeg elsker Nicolas Cage, så er det sagt. Jeg synes han er helt igennem en fantastisk skuespiller, som altid levere en fremragende præsentation. Jeg er helt vild med National Treasure serien, og håber de forsætter, selvom det godt kan komme lidt lang ud, men alligevel.. Idéen er nice!
Gravatar

#5 Chrisenry 11 år siden

Som jeg vist har nævnt andet steds på filmz, så er jeg generelt ikke den store fortaler for reboots. Ikke desto mindre synes jeg at Ghost Rider er en enormt cool karakter, men at den første film var en tynd og fordummende omgang ligegyldighed. Så hvis det her er en slags reboot, så stikker jeg gladeligt en high-five til de ansvarlige.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#6 Frederik 11 år siden

De kalder det en 'Requel' i den forstand at alt undtagen Cage som Ghost Rider er et reboot.

Jeg glæder mig egentlig ret meget. Neveldine og Taylor er præcis dem jeg gerne vil se tackle en superhelte-film, en genre der for mig ellers har været skræmmende middelmådig og forudsigelig indtil videre.

Man kan ikke komme uden om at deres film er hamrende dumme, men de er også fandens underholdene - Et begreb som Michael Bay ikke kender til.
Gravatar

#7 daneimp 11 år siden

#6 - Synes det er det Michael Bays film bliver beskyldt for HELE tiden, så der kan jeg ikke følge dig!

Er også vild med Cage, så håber bare at producerne, instruktørerne og manuskriptforfatterne gør deres arbejde ordentligt!
Gravatar

#8 Nukleon 11 år siden

Christopher Lambert? Hva'? Hvorfor dog nogensinde caste ham?
Gravatar

#9 chronaden 11 år siden

Tror vi skal have fundet denne frem igen...:
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#10 De4_Kia 11 år siden

#1 hørt, den var virkelig elendig. Fortråd virkelig jeg havde spild mig tid på at se den

Skriv ny kommentar: