Lionsgate er klar med den første teaser-trailer til “Kick-Ass”, Matthew Vaughns filmudgave over Mark Millars ultravoldelige tegneserie af samme navn.

Trailer kan ses her.

“Kick-Ass” omhandler den unge high school-nørd Dave Lizewski, der forsøger sig som superhelt under navnet Kick-Ass, selvom han ingen særlige kræfter eller atletiske evner har.

Situationen ændrer sig dog, da han render ind i en gruppe virkelige skurke med ligeså virkelige våben; Hans handlinger bliver inspirationen til en helt subkultur af superheltekopier, og han slår sig derefter sammen med en gruppe selvtægtspersoner, deriblandt den 11-årige Hit Girl og dennes far, Big Daddy, spillet af Nicolas Cage.

“Kick-Ass” sparker røv i amerikanske biografer 16. april.

Se også: Nye plakater til “Kick-Ass”.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 elwood 12 år siden

Well nu kender jeg ikke min filmmusik scores så godt som andre, og ja jeg må åbenbart være lidt tungnem så, fordi jeg havde nu ikke ventet det.

Men så igen alt dette kan jo ikke bevises nu, da folket har set traileren, de her "jeg ved hvad der skal ske ting"

fungere best hvis man siger det før hændelsen, at man så godt kan tage fejl nogen gange er en anden sag.

Jeg kender det selv fra når gi-jones og jeg ser film, der er "lidt" konkurrence i og ku forudsig tingene i filmene, inden de sker, bare en smule, selv om det ikke er officielt 8-)

Men ja jeg havde nu ikke set det her komme, jeg gættede mere på en af de her skretc lyde, og voice overen ændre sin monolog, måske på en anden dag, havde jeg gættet det her som præcist skete, eller også ser jeg ikke nok film...

Ja det må være det, som er galt 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#22 Michael Andersen 12 år siden

Det var altså ikke meningen, at jeg skulle få dig til at tro, at du var lidt tungnem - sorry :D - men bare at starten på traileren var meget nemmere at forudse end ugens lottotal og filmz-karakteren i anmeldelsen af "Avatar" ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#23 evermind 12 år siden

Selv om jeg også klart fornemmede den komme
(det var alt for pompøst til at måtte gå godt),
syntes jeg det var fedt alligevel. Måske netop, fordi den indfriede forventningerne. Kender I dét, når alt peger på, at et eller andet sker, og man ser frem til det, men ét eller andet sted dybt i én er der stadig en frygt for at blive snydt for det? I denne henseende ville twistet ironisk nok være det forventelige (altså skuffelsen), hvis dét giver mening? (Det kan jeg ikke selv finde ud af, om det gør - har sovet i 4 timer ...)

Og så synes jeg bare, den efterfølgende kommentar fra fortælleren leveres fedt i al sin henkastethed. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#24 elwood 12 år siden

#22 Det ok Michael 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#25 filmzkim 12 år siden

#19
Lottotallet er 91
The Insider giver Avatar 6,666
:)

...Nej, jeg kan sagtens blive overrasket, men lige den der var godt nok åbenlys!
Og hey, vi har vel alle lov til at være pessimistiske. Men har dog fundet ud af, at den rolle ikke klæder mig, så undskyld, hvis jeg stødte nogen.

Skriv ny kommentar: