OSHA har åbnet en undersøgelse af hændelsen på filmsettet med Eddie Murphy, og en person forbliver indlagt på hospitalet, ifølge NYT.

En video fra en mobiltelefon af ulykken på sættet til Eddie Murphy-filmen ‘The Pickup’ afslører, at en SUV og en lastbil kan ses vende om, efter at de er kørt af vejen.

The New York Times har fået fat i optagelsen og delt den onsdag efter nyheden brød, at ulykken på sættet til Amazon MGM Studios-filmen sendte to personer på hospitalet og sårede flere andre.

The New York Times siger nu, at mindst et halvt dusin mennesker, der var inde i de to biler, blev taget til hospitalet. En person forbliver indlagt onsdag efter at have pådraget sig en rygskade.

I videoen (via NYT) kan du se en pansret lastbil trække op ved siden af en SUV og derefter skræve ind i den, hvilket fører til, at bilerne kører af vejen og ind i græsset. Men den pansrede lastbil ruller derefter oven på SUV’en, med begge køretøjer, der vender helt om, før de lander opretstående. Videoen afsluttes med en persons krop, der hænger slap ud af den pansrede lastbil.

Se videoen via The New York Times.

Mens årsagen til ulykken er uklar, om det er menneskelig fejl eller køretøjssvigt, fortalte en kilde tæt på produktionen IndieWire, at lastbilen i videoen skulle kollidere med SUV’en som en del af stuntsekvensen i filmen. SUV’en skulle derefter skræve bag den pansrede lastbil, men sekvensen gik ikke som planlagt.

OSHA, Arbejdstilsynet, har åbnet en undersøgelse af ulykken, der fandt sted den 20. april uden for Atlanta.

Amazon MGM Studios havde ingen yderligere kommentarer i dag.

Stjernerne fra ‘The Pickup’, herunder Eddie Murphy, Keke Palmer og Pete Davidson, var ikke på sættet på tidspunktet for ulykken. Sekvensen blev filmet af anden enhed, som optager dele af filmen, der ikke involverer hovedskuespillere.

Tim Story instruerer ‘The Pickup’, som også har Andrew Dice Clay, Eva Longoria, Ismael Cruz Cordova, Jack Kesy og Marshawn Lynch i rollerne. Produktionen forventes ikke at blive forsinket som følge af ulykken.

Se videoen via The New York Times.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: