I november fortalte Kevin Greutert, som er instruktør på den kommende “Saw 6”, at Tobin Bell igen vil være med i den nye film som den manipulerende Jigsaw.

Nu fortæller filmens producer Mark Burg, at også Shawnee Smith vil vende tilbage i den sjette omgang “Saw”. Ifølge Bloody-Disgusting.com vil hun optræde i en række flashback-sekvenser og i høj grad have indflydelse på handlingen i filmen.

Produceren kan også afsløre, at “Saw 6” vil blive langt mere voldelig end de foregående film, og at dødsfælderne vil sætte fangerne overfor hinanden, ligesom det var tilfældet i starten af “Saw 5”.

Optagelserne til filmen går i gang i Toronto i slutningen af måneden. Den amerikanske premieredato er sat til 23. oktober.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 tranberg 12 år siden

....sjette gang er lykkens gang.....
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 filmz-yoshimura 12 år siden

:-D
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#3 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg kommer af en eller anden grund altid til at tænke på Wicker Man med Nicholas Cage, når jeg ser det billede. Vi mangler bare nogle bier.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4 Dragon_Claw 12 år siden

Produceren kan også afsløre, at "Saw 6" vil blive langt mere voldelig end de foregående film BØVS!!!

Gid den her film serie ville save sine egene ben af...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 BN 12 år siden

I november fortalte Kevin Greutert, som er instruktør på den kommende "Saw 6", at Tobin Bell igen vil være med i den nye film som den manipulerende Jigsaw.

Nu fortæller filmens producer Mark Burg, at også Shawnee Smith vil vende tilbage i den sjette omgang "Saw". Ifølge Bloody-Disgusting.com vil hun optræde i en række flashback-sekvenser og i høj grad have indflydelse på handlingen i filmen.Omskrevet:

Øv, vi var for hurtige til at
slå disse to karakterer ihjel
, eftersom vi (utroligt nok) stadig kan score kassen på fortsættelser! Lad os finde på en eller anden tåbelig og søgt undskyldning for at genbruge dem i handlingen.

Hvorfor henvender de sig ikke bare til skribenterne bag evigheds-serien 'Days of our Lives' (dansk: Horton-sagaen)? Her har man flere årtiers erfaring i at
lade vigtige karakterer dø, for så derefter at lade dem genopstå en del år efter: 'Det var kun hans/hendes dobbeltgænger/tvilling der døde.' - 'Han iscenesatte sit selvmord og sin begravelse.' (FLOT!) 'Det var alligevel ikke ham/hende der var i det brændende hus eller i den eksploderende bil'. - 'Han/hun var ikke død, men levede pga. hukommelsestab et andet sted i flere år.' .... Hvem sagde 'The Truman Show'? ;-)


Og senere, når de skal til at lave 'Saw XXV', kan bagmændene jo bare lave en prequel, efterfulgt af endnu en prequel, der således både er en prequel og en SEQUEL, som så igen efterfølges af ....
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 filmkorn.dk 12 år siden

Mere voldelig?! Er det muligt?
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Spanner 12 år siden

tournesoller (6) skrev:
Mere voldelig?! Er det muligt?


Det må du købe en billet for at finde ud af :P
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#8 filmz-Bruce 12 år siden

Kan man ikke blot kombinere den med Groundhog Day? Så kunne man fortsætte med det samme cast i 20-30 film endnu, som blot skulle gennemleve den samme dag igen og igen, blot skulle de dø på nye makabre måder hver gang.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 MOVIE1000 12 år siden

jaah Saw styrer

det er kun herinde på filmz.dk jeg kender nogle som hader saw serien dem som jeg kender elsker den har ikke mødt en som ikke kunne lide saw serien kun hørt kritik herinde fra

men var der ikke skrevet kontrakt på 7 film ialt glæder mig til at se hvad de finder på til saw 6
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 Kruse 12 år siden

#8: Shhhh...Det kan være at de rent faktisk tager idéen til sig ;)

Jeg synes at det er trist at de skal fortsætte denne "franchise" som godt nok er kogt tynd. Den første Saw-film var god, og det er ærgeligt at man ikke længere kan snakke om Saw uden at mene Saw-franchisen.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: