Action-thrilleren “Shorta” fremrykker sin biografpremiere med to uger – første trailer ude nu.

Den får verdenspremiere på Venedig Film Festival i næste måned, men de danske fans får allerede mulighed for at se den til oktober – endda 14 dage før planlagt.

Scanbox har således fremrykket den danske premiere på “Shorta”, hvilket kommer som en tiltrængt forstærkning til biograferne i Danmark.

“Shorta” handler om de to betjente, Jens og Mike, der er på rutinepatrulje i ghettoen Svalegården, da den 19-årige Talib Ben Hassi dør i deres varetægt.

Meddelelsen om Talibs død antænder et raseri hos de unge, som fører til oprør og et krav om hævn. Pludselig er de to betjente blevet jaget vildt og må slås for deres liv for at komme ud af ghettoen.

Det er to af dansk films største talenter, som nu for første gang instruerer et eget manuskript. Anders Ølholm har tidligere skrevet film som “Antboy”, “Ækte Vare” og “Aminas breve”, mens Frederik Louis Hviid har instrueret flere afsnit af DR-serien “Bedrag”.

I rollerne som de to politibetjente på flugt er Jacob Hauberg Lohmann og Simon Sears. På rollelisten er også navne som Dulfi Al-Jabouri, Özlem Zaglanmak, Tarek Zayat, Issa Khatab, Abdelmalik Dhaflaoui og Arian Kashef.

Læs også ‘Fenar Ahmad arbejder på “Underverden 2”‘.

“Shorta” får dansk biografpremiere den 8. oktoberVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: