Efter fire år med at flygte fra fængsler og forsøge sig med at forblive ude lader det nu til, at Fox vil sætte en stopper for det én gang for alle – de har hevet stikket ud på “Prison Break”, da det menes, at serien har kørt sin gang, og der ikke længere er nogen grund til at fortsætte fortællingen.

Den sidste del af fjerde og sidste sæson bliver vist på amerikansk tv til foråret.

Serien, som har nydt stor succes både inden for landets grænser og rundt omkring i resten af verden, har været med til for alvor at sætte karrieren i gang for Robert Knepper (“Transporter 3”, “Hitman”), som har spillet rollen som Theodore “T-Bag” Bagwell igennem hele showets levetid.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 filmz-Koger 14 år siden

#6 ja det er det :D Så nogle af de første afsnit og de fangede aldrig min interesse. Og er så glad fordi folk har prøvet at lokke mig med på det hele tiden :p
www.bliza.dk <-- Personlige hjemmesider er jo bare hygge :p
Gravatar

#12 Riqon 14 år siden

Seriens største appel var nok netop ideen om den perfekte flugt -- det mindede jo i høj grad om et sådan et pusle-adventure RPG videospil (eller hvad man skal kalde det), og Scofield's krypterede tatovering var et sejt udgangspunkt. Serien kom dog til at lide under de mange twists, nok særligt dem der relaterede til dødsfald af udvalgte karakterer, som man så genoplivede afhængigt af ratings. Sæson 2 startede godt (hvis man ser bort fra nogle indledende twists i forhold til rollebesætningen), men gik ned ad bakke, da det efterhånden ikke havde meget med seriens titel og pilot-afsnittets udgangspunkt at gøre. Det fik finalen til gengæld rettet op på. Forfatterstrejken gik, som det også var tilfældet med næsten alle andre serier, udover tredje sæson, som blev afrundet lidt pludseligt. Nyheden om at serien lukkes og slukkes efter sæson 4 kan dårligt kaldes en nyhed, da sæson 4 -- som nævnt af andre -- netop lægger op til et endeligt opgør med the company. Alt i alt er det en rigtig god spændingsserie, selv om niveauet efter min mening også er dalet siden, ja, cirka halvvejs i sæson 2.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 MOVIE1000 14 år siden

bare at 4. sæson slutter med mannèr
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#14 DemoMan 14 år siden

#12 Jeg synes derimod at sæson 2' anden halvdel er langt bedre end første halvdel:p

Angående det med at titlen ikke passer til meget af serien er jeg også lidt uenig i. Hvis man ville bryde ud fra at fængsel, så er det at være i stand til at blive ude, en mindst ligeså vigtig del som selve flugten ud fra fængslet. Og som en af forfatterne, eller producerne, et tidspunkt sagde, så hedder serien Prison Break og ikke Prison Stay.
Ja, konceptet har ændret sig MEGET siden første sæson, men det er også nødvendigt hvis man vil holde serien frisk (for better or for worse), i stedet for at have det som det altid har været som f.eks. i 24 Timer (som nok også efterhånden trænger til at blive rundet af).
Ja, der har bestemt været nogen latterlige twists (mest mærkbare er dem hvor de pludselig bringer figurer tilbage fra de døde), men det forbliver sgu som en af mine yndlings serier.:D

Men ja, rund det af med mannér!
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#15 The Watcher 14 år siden

Det er da en gang fis at sige at serien skulle stoppe efter sæson 2. Hele lortet hænger jo sammen uden sæson 4 ville serien overhovedet ingen mening give. Hvorfor at Lincon sidder i fængsel er fordi han blev sat op af The Company, og hvis vi aldrig havde fået stor indsigt i hvad The Company er. Så ville hele serien være pointless. Så alle sæsoner er en brik i et stort pusslespil!
Now i see the funny side, now i'm always smiling
Gravatar

#16 nygaardpetersen 14 år siden

Det er godt at høre.
Er egentlig stor tilhænger af serien, men synes det er en god idé at stoppe inden de får den kørt alt for meget af sporet. Sæson 1+2 er ifølge mig helt kanone, hvorimod sæson 3 er en kop lunken the. Synes dog sæson 4 har fået rettet op på skuden, ved at fokusere på at få serien afsluttet. Siger ikke at sæson 4 når 1+2's kvalitet, men den er væsenlig bedre end sæson 3. Glæder mig til at se afslutningen på en god og underholdende serie.
Gravatar

#17 piazorro 14 år siden

man bør stoppe mens legen er god - det kunne producerne på lost lære noget af!
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#18 Riqon 14 år siden

#17 - Det regner jeg da bestemt også med, at Lost-producerne har planlagt at gøre. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#19 kasper0204 14 år siden

#17 - Det kommer ;o) Legen er jo stadig for god til, at stoppe nu..
Gravatar

#20 piazorro 14 år siden

Come on - om 10 sæsoner render de jo stadig rundt på den ø. På det tidspunkt er "the others" blevet spist af rumvæsner, der er faldet et fly mere ned (alternativt er der gået en olietanker på grund), vi har set samtlige personers liv i deres mors mave, men vi skal stadig tror på at de kun max har været der et år.

Men nu vil jeg gerne indrømme at det gik gevaldigt ned at bakke allerede efter første sæson så jeg har ikke set det på det seneste - hænger også sammen med det røg over på en kanal jeg ikke har så har kun set brudstykker når jeg har været hos mine forældre
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook

Skriv ny kommentar: