Efter fire år med at flygte fra fængsler og forsøge sig med at forblive ude lader det nu til, at Fox vil sætte en stopper for det én gang for alle – de har hevet stikket ud på “Prison Break”, da det menes, at serien har kørt sin gang, og der ikke længere er nogen grund til at fortsætte fortællingen.

Den sidste del af fjerde og sidste sæson bliver vist på amerikansk tv til foråret.

Serien, som har nydt stor succes både inden for landets grænser og rundt omkring i resten af verden, har været med til for alvor at sætte karrieren i gang for Robert Knepper (“Transporter 3”, “Hitman”), som har spillet rollen som Theodore “T-Bag” Bagwell igennem hele showets levetid.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 sizanx 13 år siden

Det er da vel også på tide. Det har dalet siden sæson 1. Der kan ikke være ret mange latterlige twists tilbage :)
Gravatar

#2 KOROR 13 år siden

Det er jeg sq ked af at høre, men efter min mening er seriens indhold gået støt ned af bakke, fra sæson 1 som var fænomenal, sæson 2 var ok, sæson 3 (hvor seriens originale udgangspunkt ligesom genfødes) var ganske udmærket, til sæson 4 hvor det virker som om de ikke rigtigt har nogle nye ideer.
Så hvis de virkelig ikke kan komme op med noget nyskabende, så er der vel intet andet at gøre end at stoppe mens legen stadig er udholdelig, kan bare virkelig godt lide karaktererne, især Mahone og T-Bag er kanon :-)
Gravatar

#3 The Watcher 13 år siden

Så længe de afslutter med maner så synes jeg det er fint nok, men bliver fandeme skuffet hvis den bare slutter uden at samle alle trådene sammen
Now i see the funny side, now i'm always smiling
Gravatar

#4 filmz-Koger 13 år siden

Endelig nogen der har hørt mit kald. Har virkelig aldrig brudt mig om den serie, og nu kan det være folk rundt om mig holder op med at snakke om det!

ENDELIG FRI!
www.bliza.dk <-- Personlige hjemmesider er jo bare hygge :p
Gravatar

#5 Fable 13 år siden

Jeg stod af midt i 2. sæson da jeg synes det var kørt lidt af sporet. Sæson 1 var rigtig god, men sådan er det selvfølgelig typisk for amerikanske serier - hvis det stadig er attraktivt og der stadig er penge i det, er det ikke voldsomt svært at finde på nye twists og konstant bygge på historien.
Gravatar

#6 Åkepool 13 år siden

Det kan godt være den er dalet i niveau, men jeg synes det er en fed serie og jeg er vild med de forskellige karakterer.

#4 - Det har simpelthen været et kald for dig, at slippe af med serien?

Du kan vel bare undlade at se den og iøvrigt gå væk fra dem der snakker så meget om den ;)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#7 filmz-jonasgr 13 år siden

Det er vel egentlig ganske som ventet. Der har kørt rygter om det i lang tid efterhånden.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#8 DemoMan 13 år siden

#6 fuldstædnig enig! Jeg har længe været stor fan af serien og har kunne lide alle sæsoner, selvom de selvfølgelig alle har haft deres egne par problemer (sæson 4 er dog gået lidt frem og tilbage, men er stadig for det meste underholdene og spændende), men det kommer mig bestemt ikke som et chock at de stopper, da der gennem hele sæson 4 har været den der "endelig opgør" følelse.
Men det er egentlig utrolig at de overhovedet har været i stand til at strække den til 4 sæsoner, og jeg synes først at det er her ved de sidste par afsnit i sæson 4 (af dem der er blevet vist i USA), hvor det er begyndt at blive en anelse for meget. En skam at se en god serie slutte, men er sgu i sidste ende fair nok.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#9 Petrescu 13 år siden

Mon de endelig, igen, slipper ud af fængslet??
Jeg stod også af da de igen og igen udsatte diverse plotelementer til det latterlige.
Gravatar

#10 wimmie 13 år siden

Ok, sæson 2 og 3 kan ikke måle sig med 1'eren (har ikke set sæson 4 endnu). Men jeg synes nu stadig det er god underholdning - og ja, T-Bag og Mahone er fede karakterer :D
Håber også at de afslutter på en ordentlig måde - det er da også rart at vide at de ikke vil køre serien i al evighed, hehe...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: