“Sidste udkald”-remake på vej

Det ser ud til, at det alligevel ikke var “Sidste udkald”, da Arnold Schwarzenegger spillede hovedrollen i Paul Verhoevens sci-fi-actionfilm fra 1990 – en ny udgave af filmen skulle nu være på vej fra Columbia Pictures, der vil lave en moderne version af historien.

I den oprindelige film spillede Schwarzenegger byggeriarbejderen Douglas Quaid, der i året 2084 fører et tilfredsstillende liv sammen med sin attraktive kone Lori. Men efter en fejlslagen hukommelsesoperation gennem firmaet Rekall forandrer Quaids liv sig radikalt: Skumle typer vil pludselig slå ham ihjel, og han erfarer, at han måske slet ikke er den, han tror, han er.

Nøglen til Quaids identitet ser ud til at være langt væk fra Jorden: Nemlig på Mars, hvor den samvittighedsløse Cohaagen gør skumle forretninger. Quaid begiver sig ud på den farlige søgen efter sin sande identitet.

Filmen, der var baseret på Philip K. Dicks novelle “We Can Remember It for You Wholesale,” blev en succes, som omsatte for 261 millioner dollars på verdensplan.

Neal H. Moritz og selskabet Original Films er i de endelige forhandlinger med Columbia Pictures om at udvikle og producere den nye film. Moritz satser på at kunne fortælle historien på en ny og frisk måde ved at gøre brug at moderne teknologi og visuelle effekter.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 MakeItMonkey 15 år siden

NEJ TAK!!!!!
Paul Verhoevens udgave holder stadig idag!
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Jaaarh, endnu et remake! :D :D :D

(sarkasme kan forekomme)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Æsop9000 15 år siden

Genså Paul Verhovens udgave for et par måneder siden, og jeg vil give #1 ret: han version holder stadig idag. Der er ikke brug for at Hollywood skal voldtage endnu en klassiker.
Remakes er det ultimative symptom på at studierne i hollywood er løbet tør for ideer: malplacerede efterfølgerer eleler prequals har jeg større respekt for.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#4 Kiksmann 15 år siden

nej nej og atter nej. Den er ikke klar endnu. Lad ikke Hollywood voldtage endnu en film som er god som den er. Hvornår stopper det her. Aldrig sikkert :P
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#5 filmz-hopff 15 år siden

Come on man...
Hvad er det for noget.
Hollywood minder sku mest om en der ikke har lavet sine lektier for tiden, skriver bare af efter alle de andre.!!!

Verhovens udgave er for fed, og efter min mening skal intet ændres i den!!


PLEASE HOLLYWOOD, STOP "COPY PASTE"
Gravatar

#6 Daywalker 15 år siden

YOU DO NOT TOUCH THAT WHICH IS HOLY!!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#7 filmz-Sichlau 15 år siden

Arrr den film kunne vidst sagtens trænge til en opdatering... det bare pis. Den holder 100% i dag. Hvad bliver det næste remake? 2001: A Space Odyssey? Casablanca? Psycho? Hov vent, den har de jo allerede lavet.
Gravatar

#8 Petrescu 15 år siden

Jeg er enig i at 1990-versionen holder, men når en film bygger på en roman eller novelle, så kan man dårligt tale om et decideret remake. Jeg er stor fan af Philip K. Dick, så jeg afventer spændt en ny fortolkning af "We Can Remember It for You Wholesale".
Gravatar

#9 Kiksmann 15 år siden

Vi bør overveje en landsindsamling og opkøbe Hollywood, det er desværre nok den eneste måde man kan stoppe de tåber.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#10 filmz-Altana 15 år siden

Denne ide er lige så latterlige som deres remake af Robocop.. Nu må de fandme tage sig sammen.. Skriv noget orginalt, og lade godt være godt.. Verhovens film holder stadig 100%...

Det gælder også Starship Troopers.. Hold jer væk Hollywood..

Skriv ny kommentar: