The Avengers” havde Loki, nu får “The Defenders” ingen ringere end Sigourney Weaver som skurk, når Marvels serie-helte samles til næste år hos Netflix.

Se også: Første teaser: Netflix’ Marvel-helte samles i “The Defenders”

Det er Collider, der skriver om den store afsløring fra weekendens Comic-Con i New York. “Alien”-stjernen Sigourney Weaver skal spille skurken i Marvels “The Defenders”.

Det vides endnu ikke specifikt, hvilken skurk som Weaver skal spille over for Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist. Men det må være en ret ond en af slagsen, hvis de fire skal få alvorlig modstand.

Det forventes, at “The Defenders” får premiere på Netflix ved udgangen af 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nicki52 6 år siden

Jeg tror nærmere sommer. Iron Fist kommer i foråret og Jessica Jones kommer i efteråret. The Punisher filmes nu, så måske rykker de Jessica Jones til august og smider The Punisher 27. august. Kun Iron Fist er bekræftet hvornår den kommer.
Der er ihvertfald en plads i starten af sommer til The Defenders. De skal igang med at filme den meget snart og The Punisher filmer nu.


Synes det er fedt serien får en Blockbuster-skuespiller som skurk. Håber dog ikke hun har superkræfter. Det vil være mere interessant hvis hun er menneske. Ingen af dem har godt med at dræbe, men det ændre sig måske med hende.

Daredevil sæson 2 spoiler
Havde regnet med at Elektra ville være skurken i Defenders. Måske gemmer de hende til Daredevil sæson 3.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: