På trods af at Sigourney Weavers karakter i “Avatar” endte med at stille træskoene, så kan den populære skuespillerinde nu afsløre, at hun vender tilbage i både “Avatar 2” og “Avatar 3”.

Se også: James Cameron har personligt tjent over 2 MILLIARDER kroner på “Avatar”.

Weaver udtaler, at hun har læst et tidligt manuskript til begge film, som hun dog ikke vil afsløre noget om, udover at hun kan bekræfte, at hun vil medvirke i dem begge. Det er ikke til at vide, om dette så betyder, at hun bliver bragt til live, eller om hun blot vil medvirke i flashbacks og lignende.

“Avatar 2” står på nuværende tidspunkt til at udkomme i løbet af 2016, hvorefter det forventes, at “Avatar 3” vil være klar året efter, eftersom de to film vil blive filmet samtidig.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 Sentrax 10 år siden

HonoDelLoce (10) skrev:
Hold nu kæft med det pocahontas/avatar-crap.. Det er da så røvsygt at høre på..


Det gør det ikke mindre sandt.
Gravatar

#12 Michael Andersen 10 år siden

Sentrax (11) skrev:
Det gør det ikke mindre sandt.


Hvornår i "Pocahontas" bliver det afsløret at Sigourney Weavers karakter stiller træskoene?
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 Lord Beef Jerky 10 år siden

#12 Hahahaha fantastisk sagt!

Jeg er i øvrigt enig i, at en spoiler alert ville være på plads. Det der argument med "den har været ude siden 2009... 2009!!!!!" er jeg slet ikke med på. Det er trods alt heller ikke alle, der har set Ben-Hur, og den har været ude siden 1959.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#14 Mads47 10 år siden

#12 det kan godt være at Sigourney Weaver ikke stiller træskoene i Pocahontas, Men Avatar har det præsic samme plot some Pocahontas bar med et twist a Si-fi.

og vil give Onisael ret, den film er ikke vær at koge suppe på. Filmen er utroligt godt lave og imponerne CGI, men så er der heller ikke mere at komme efter. Alt andet er ikke vær at nævne.

Den enste måde jeg kunne forstille mig Sigourney Weavers krakter komme tilbage i filmen uden det ville være alt for latterligt, ville være med Flashback.
Gravatar

#15 JimmyLarsenDamsgaard 10 år siden

Jeg grimmes hver gang jeg ser det skide avatar=pocahontas/dances with wolves/play in the fields of the lord/emerald forest osv. argument. Ja, filmen følger som 99% af alle andre film en universel historie.
Fortæller den historien på en anden måde? -ja
Er den underholdende? -bestemt
Kan det da så ikke være fuldstændig ligegyldigt? argh...

Hvis man fuldstændigt vil undgå film der genbruger historie/plot/grundlæggende ideer, så får man dælme ikke set mange film.


Nå anyways #6 siger så blev hun jo en del af planetens naturlige "netværk" så mon ikke hun medvirker i anden form end flashback, det ville ihvertfald overraske mig om ikke hun "taler" gennem netværket, og mon ikke de også finder en måde at få hende fysisk tilbage?- i en stjålen avatar eller noget måske...
Gravatar

#16 KEiZ 10 år siden

Koge suppe på???
Jeg syntes netop der er uanede muligheder for at lave nye historier, mener at have hørt om der var en anden planet i spil i tidlige udtaelser fra cameron samt at ham badass soldaten skulle kunne vende tilbage også (spoiler ??)

Vil godt give ret i at det ikke var verdens dypeste historie, men Cameron har altid været kendt for at hvis han laver efterfølgere så gør han det godt, dvs. han twister premissen godt og grundigt (ikke nødvendigvis med bedre historier) men syntes både Aliens og Terminater2 var ret gode eksempler på at koge vidre på et "tyndt" oplæg.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#17 Highland Park 10 år siden

#12: Ha ha, mægtigt!

Lord Beef Jerky (13) skrev:
Jeg er i øvrigt enig i, at en spoiler alert ville være på plads.
Helt enig. Desuden har Filmz før gjort brug af spoiler-tags i en nyhedstekst.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#18 BN 10 år siden

JimmyLarsenDamsgaard (15) skrev:
Jeg grimmes hver gang jeg ser det skide avatar=pocahontas/dances with wolves/play in the fields of the lord/emerald forest osv. argument. Ja, filmen følger som 99% af alle andre film en universel historie.
Fortæller den historien på en anden måde? -ja
Er den underholdende? -bestemt


+1
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: