Simon West har siden 2011 puslet med ideen om en fortsættelse til sin mega-succes ”Con Air” fra 1997. Og nu ser det ud til, at instruktøren endelig har fundet ud af, hvordan han skal toppe den noget vanvittige historie fra den originale film.

Se også: International trailer til David Gordon Greens “Joe” med Nicolas Cage

”Jeg kunne godt tænke mig at lave en fortsættelse, der vendte det hele på hovedet. En “Con Air” i rummet f.eks. En version, hvor de allesammen viser sig at være robotter, eller hvor fangerne bliver vakt til live igen som superfanger, eller hvor de gode viser sig at være de onde og vice versa. Noget, der ville chokere publikum. Hvis det er godt skrevet, kan det helt sikkert fungere,” fortæller Simon West til hjemmesiden Screen Daily.

Om projektet nogensinde bliver til noget, vil kun fremtiden vise. Men interessant – og en smule vanvittigt – lyder det i hvert fald til at blive. Så må vi jo bare krydse fingre for, at Nicolas Cage er klar til at hoppe i fangedragten igen. Og måske drage en tur ud i rummet.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 steadi07 8 år siden

Så altså "Lockout 2"?
Gravatar

#2 Mr AC 8 år siden

steadi07 (1) skrev:
Så altså "Lockout 2"?


Sjovt, jeg skulle lige til at skrive at den film allerede er lavet og hedder "Lockout".

En overset lille actionperle IMHO (ja, den er fyldt med klichéer, men det betyder jo ikke den ikke kan underholde)
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 bruno 8 år siden

Cons in SPAAAAAACE!
Gravatar

#4 Silver666 8 år siden

'Jeg kunne godt tænke mig at lave en fortsættelse, der vendte det hele på hovedet. En "Con Air" i rummet f.eks. En version, hvor de allesammen viser sig at være robotter, eller hvor fangerne bliver vakt til live igen som superfanger, eller hvor de gode viser sig at være de onde og vice versa. Noget, der ville chokere publikum. Hvis det er godt skrevet, kan det helt sikkert fungere," fortæller Simon West til hjemmesiden Screen Daily.'

øh nu elementet af overraskelse i hans ide jo væk
Gravatar

#5 T. Nielsen 8 år siden

#4 Bare rolig, hvis den nogensinde bliver lavet, så afslører traileren alligevel hele plottet og hvis ikke, gør Morten på Filmz i en anmeldelse;-P
Baby, it's cold outside
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#5 Til ære for dig, Nielsen, så tager jeg den anmeldelse i den modsatte grøft. Ja, jeg har faktisk allerede skrevet den.

"Filmen er ok på den mesterværks-agtige måde, sådan lidt bob-bob, hvis du forstår. "Con Air 2" handler om nogle ting/mennesker, der - uden at afsløre for meget - gør nogle ting, som er fede nok, men også lidt skod. Den er flot filmet, men jeg har set bedre, men også dårligere. Musikken er kedelig, men dialogen er sjov til trods for, at nogen måske/måske ikke dør. 6 stjerner, hvis man er til den slags film - lidt mindre, hvis man ikke er, tror jeg."

Fremadrettet beholder jeg den som generisk anmelder-skabelon, hvor jeg så kun skifter titel og stjerner ud ;-)
Gravatar

#7 T. Nielsen 8 år siden

#6 Tror ikke du behøver bruge denne nye skabelon. Anmeldelsen lyder alligevel som alt det andet du skriver;-P
Baby, it's cold outside
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#7 Av. Du bliver altså nødt til at rose barnet, når det prøver på at rette ind - god pædagogik ;-P
Gravatar

#9 T. Nielsen 8 år siden

Jeg har fri, god pædagogik ville være sort arbejde;-)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#10 Juiceren 8 år siden

Er det ikke lidt af en EB.dk overskrift?
Manden siger da ikke at filmen med 100 % sikkerhed skal foregå i rummet, det er blot et eksempel på at lave noget helt anderledes?

Skriv ny kommentar: