En markant transfer er landet hos UTA efter kontraktunderskrivelsen med en moderne actionsfilmskaber·

Mens “John Wick: Chapter 4” forbereder sin landing i biograferne om et par uger, lander den oprindelige skaber, Derek Kolstad, i favnen på et nyt selskab. Ifølge Deadline har Kolstad underskrevet en aftale med United Talent Agency (UTA) om repræsentation i alle fremtidige projekter, PR og forhandlinger.

UTA er et internationalt privatselskab, som repræsenterer kreative mennesker inden for musik, film og gamingindustrien. Af iøjefaldende bookinger kan man bl.a. finde B.J. Novak (“The Office”), Bo Burnham (“Inside”) og Issa Rae (“Insecure”).

Kolstad er en stort sejr få ind i UTA’s katalog. I 2014 skabte han den første “John Wick”-film for Lionsgate og har været med til at skrive både den første, den anden og skrive med på den tredje film i franchisen. Udover “John Wick” har Kolstad også skabt actionfilmen “Nobody” med Bob Odenkirk i rollen som hverdagsmanden i kamp mod den russiske mafia. Lige nu er der spekulationer om en efterfølger, som Kolstad kommer til at lave i samarbejde med Universal Studios.

Kommende projekter, man kan forvente fra Kolstad, er spin-off serien “The Continental”, som handler om et hotel i New York City, hvor kriminelle kan have et safe space fra deres hårdtslående tilværelse. Udover det har Kolstad også en spin-off film i støbeskeen med Ana de Armas (“Blonde”) i hovedrollen. Filmen går under navnet “Ballerina”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Lad os håbe vi får et cross-over med 'John Wick' og 'Nobody' - det ville være et brag!
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: