Filmen, som omtales som “The Citizen Cane of movies” og blev markedsført således ved udgivelsen, bliver genindspillet med nye skuespillere.

Tommy Wiseau stopper aldrig med at være fascinerende. 20 år efter hans makværk af et mesterværk bliver den klassiske historie om Johnny, Mark og Lisa genindspillet. Bob Odenkirk, kendt fra “Better Call Saul” og “Mr. Show”, tiltræder denne gang som den amerikanske protagonist, der ender i et trekantsdrama sammen med sin forlovede, Lisa, og sin bedste ven, Mark.

Baggrunden for at skyde “The Room” endnu engang er medmenneskelig. Produktionen er lavet i samarbejde med amfAR, som laver forskning inden for HIV og Aids-området. Donationerne, som kommer ud af filmen, bliver givet til amfAR. Udover amfAR er organisationen Acting For a Cause også involveret. Hvornår projektet udgives, er endnu ikke sikkert.

På trods af den mildest talt dårlige reception ved filmens udgivelse har “The Room” sidenhen fået kultstatus. Med midnatsvisninger overalt i verdenen og et engageret publikum, der interagerer med filmen undervejs, kan man ikke benægte filmens magnetiske kræft. Optagelserne under filmen har også været af stor interesse. Medskaber til og skuespiller i “The Room”, Greg Sistero, udsendte også en biografi, der detaljeret beskrev det kaotiske forløb behind the scenes. Biografien blev i 2017 filmatiseret som “The Disaster Artist” med James og Dave Franco i rollerne som hhv. Tommy og Greg.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: