Under gårdagens afsnit af tv-serien “Gotham” gav Warner Bros. endnu et lille kig på, hvad vi har i vente, når “Batman v Superman: Dawn of Justice” rammer alverdens biografer næste år. Tjek klippet nu!

Se også: Det handler “Wonder Woman” om

Filmen er de fleste superheltefans våde drøm, da to af DC Comics mest elskede helte tørner sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og The Flash have mindre roller.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

Filmen får dansk premiere den 24. marts 2016.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (31)
Gravatar

#31 Alex- 3 år siden

Jeg er sgu lidt forvirret mht hans øjne. Det ligner han har sort makeup på, men tænker om det kan være muligt, at hans hud blot er mørk pga skygge fra masken. Ved godt at dét nok ikke er så sandsynligt, men man ser trods alt at han er sort omkring øjnene i præcis samme sekvens som hvor man ser, at han umaskeret ikke har makeup på. Det kan selvfølgelig være to klip der er klippet sammen.. I dunno. Havde håbet på at Snyder bare ville liggende kortene på bordet og vise Bruce Wayne med mørk makeup om øjnene, hvis det blev gjort ordenligt kunne det godt fungere, men måske ville det være forvirrende (eller for komisk..?) til at fungere i en scene hvor han bliver afmaskeret.

Jeg glæder mig meget til filmen. Man kan sige nok så meget om Affleck og Snyders take på DC-universet, Man of Steel var intet mesterværk, men bare god popkorns underholdning, som nogle film bare bør og skal være.

Skriv ny kommentar: