The Death of Superman animationsfilm / Filmz.dk

Sneak Peek: DC laver en kildetro udgave af “The Death Of Superman”


“The Death of Superman” bliver første del af to animerede DC-film – se det første sneak peek nu.

Under den overordnede titel “The Death and Return of Superman” så blev der i 1992 skabt en storyline hos DC Comics om en verden uden Superman.

I rækken af tegneserier mistede Superman livet i kamp med Doomsday – præcis som det skete i “Batman v Superman”-filmen fra 2016.

Men nu kommer “The Death Of Superman”, der hos DC Animated Universe vil fortælle en mere kildetro udgave af storylinen, end tilfældet var med Zack Snyders bud.

“The Death Of Superman” bliver første del ud af to animerede film, der afsluttes med “Reign of the Supermen”.

I live-action-universet DCEU har der længe været talt om en “Man of Steel 2”, hvor “Kingsman”-instruktør Matthew Vaughn har været favorit til instruktør-jobbet. Det er dog efterhånden et års tid siden, at der har været nyt om mere Superman og “Man of Steel 2”.

 Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

De blew det godt nok med Superman i JL. De burde have ventet med han genopstanden til JL 2. Så ville betydningen af han offer være større og konsekvensen af en verden uden superman ville være mere klar. Vi kunne også have set hvordan resten af JL holdet havde håndteret truslen på egen hånd.

I stedet blev det hele jabbet igennem og hans genopstanden blev reduceret til 5 minutters gravrøveri.
Gravatar

#2 Anonym (83dcefb7) 2 år siden

Det er lidt sjovt, at de bliver ved med at gå tilbage til den historie, da den allerede er blevet adapteret til animation i "Superman: Doomsday" og selvfølgelig i DCEU.

Skriv ny kommentar: