Snoop Dogg tror, at “Game of Thrones” er historisk korrekt


Ved første blik kan det ligne, at HBO-serien “Game of Thrones” foregår i middelalderen. Der er riddere, sværd, heste og fæstninger, der alt sammen er som taget ud af middelalderen. Men der er også drager og monstre i nord – derfor ved de fleste, at der ikke er tale om en historisk serie. Bare ikke musikeren Snoop Dogg.

Se også: Netpirater elsker stadig “Game of Thrones” højere end andre tv-serier

Den amerikanske stjerne har medvirket på et mixtape til femte sæson af den populære serie. I den forbindelse har han udtalt sig til New York Post:

”Jeg ser det af historiske årsager for at forsøge at forstå, hvordan den her verden var før, jeg blev født. Jeg vil gerne forstå, hvordan vi kom derfra til her – og lighederne imellem dengang og nu,” siger Snoop Dogg, der åbenbart ikke fulgte så meget med i historietimerne i skolen.

Femte sæson af “Game of Thrones” kan ses på HBO Nordic nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 stokkeprygl 6 år siden

Du værner ikke om kvaliteten ved konstant at påpege du synes filmz.dk er dårligt. I stedet kunne du jo bruge noget af alt din fritid på selv at poste.

"hvis du ikke kan lide, at brugerne værner om kvaliteten på siden så daf af."

Må jeg anbefale "nationen", det passer lige til dit niveau.
Gravatar

#12 Den fede 6 år siden

#11

Igen forkert. Redaktionen har mange gange personligt skrevet, at de tager kritikken til sig, og konkrete handlinger har det også ført til.

Og for god ordens skyld: Jeg har aldrig kritiseret Filmz som helhed (ellers vil jeg nok ikke være her vel?). Tværtimod rost dem for mange ting. Men når de falder af på den, så vil jeg altså ikke bare lade stå til.

Jeg synes, du skal bruge din fritid på noget andet end mig, for det virker ikke som om, du har lyst til andet end at rakke ned. Hyg dig.
Gravatar

#13 stokkeprygl 6 år siden

Nej kan godt se du er en verdensmand og det er dig der skal bestemme hvad der skal postes herinde. Thank god for en ignore knap.
Gravatar

#14 Gasivodo 6 år siden

...tilslutter mig det "tavse" kor: Den Fede er ved at blive knap så fed!

Konstruktivitet! Noget jeg selv, den fede og sikkert mange, mange andre skal til at finde frem!!

JA HAT Afsluttet;-P


I øvrigt syntes jeg filmz anmeldelser er s............bla bla (karriere diplomat hat)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#15 Den fede 6 år siden

#14

Hvilket kor? Jeg tæller en spade, som har ondt i røven.

Nu må det altså stoppe. Var det jeg skrev i tråden her konstruktivt? Nej, men jeg har da ved Gud brugt uanede kræfter herinde på netop efterkritik. Smuttede den her, ja, men du må da meget undskylde, at jeg er frustreret over disse crap-nyheder. Som sagt, er man gammel bruger og ved, hvordan det engang har været, så jeg synes faktisk det er ganske naturligt.

Men lad da endelig det tavse hykleri fortsætte, jeg agter bare ikke at klappe kaje. Det her viser bare, hvor fucked up en mentalitet der hersker efterhånden. Dem der rent faktisk kæmper for en bedre side, skal slagtes af nogen der har misforstået janteloven. Vor herre bevares.
Gravatar

#16 Geekalot 6 år siden

#15 la ham nu ryge hans sager i fred, plejer at sige du får ret og jeg får fred, når jeg finder disse mennesker hehe

Skriv ny kommentar: