Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy bliver måske skiftet ud i kølvandet på skuffelsen med “Solo”.

Hun har haft producer-ansvar på film som “E.T.”, “Tilbage til fremtiden” og “Jurassic Park”.

I de senere år er hun blevet kendt som chefen for Lucasfilm og Disneys udvikling af “Star Wars”-franchisen.

Det er gået fremragende for Kathleen Kennedy. “The Force Awakens”, “Rogue One” og “The Last Jedi” har alle indtjent milliarder.

Men sådan er det ikke gået med “Solo: A Star Wars Story” – historiens dyreste “Star Wars”-film.

Den er et flop, der kan ende med at give underskud.

“Solo”-fiaskoen kan nu få personlige konsekvenser for Kathleen Kennedy.

Hollywood-nyhedsbrevet The Ankler erfarer, at Disney til september vil skifte “Star Wars”-kurs – Kennedy skal muligvis afløses.

Intet er dog endnu bekræftet. Snakken om Kennedy er kun én del af en større samtale om fremtidens “Star Wars” efter nedturen med “Solo”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

om hun bliver fyret eller ej er en ting, men det vigtigste er vel at de undgår panik handlinger, som andre filmstudier har det med at lave, når en film klare sig dårligere end forventet.
Gravatar

#2 Gridlock 4 år siden

Hvad Disney har brug for er og få fat i en Kevin Fiege type en der både er fan af Star Wars forstår karakterende og kan holde styre på det hele og sætte sig i respekt og sige det er sådan her klaveret spiller.
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#2 enig i at en fan med noget kapow effekt ville være godt, men er der behov for at forstå karakterende ? altså deres første trilogi er snart slut, og deres spinoffs har behov for en ny mere univers udforskende retning, skal der ikke nyt til i stedet for at vade rundt i det man har lavet ?
Gravatar

#4 The one is back 4 år siden

well soon star wars will come to end and that is great
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

#4 det er der nok ikke store chancer for :)
Gravatar

#6 Kim Pedersen 4 år siden

Intet andet end løse rygter. Ikke værd at tage notits af. Kom med noget faktuelt, i stedet for sladderhistorier, som ikke engang er Se & Hør værdige.
Gravatar

#7 kblood 4 år siden

Det ville godt nok være dumt hvis de fyrer hende pga. dårligt billet salg... ret sikker på at det ikke var hende som valgte at filmen skulle have premiere lige efter Avengers 3 og Deadpool 2.

Skriv ny kommentar: