Ron Howard Solo A Star Wars Story / Filmz.dk

“Solo”-instruktør: Publikum afgør om der kommer flere


“Solo”-instruktør Ron Howard siger, at publikums-reaktionen vil afgøre, om der kommer flere film med den unge Han Solo.

Den unge skuespiller Alden Ehrenreich har afsløret, at han har kontrakt på to yderligere film i rollen som Han Solo.

Men der er netop nu ingen konkrete planer om en sequel til “Solo”:

”Det kommer fansene til at afgøre. Lucasfilm og Disney har castet yngre skuespiller, så de kan bygge videre på det… Men det er ingen konkrete planer,” siger Howard til Fandango.

Ligesom med “Rogue One” så er “A Star Wars Story”-filmene i udgangspunktet tænkt som enkeltstående film, men man ved aldrig:

”De er solofilm, der udforsker galaksen, men selvfølgelig er de som filmselskab interesseret i at se, hvordan folk reagerer og så tage den derfra.”

Bedømt ud fra forsalget så kunne det tyde på, at vi sandsynligvis også kan vente os en sequel til “Solo”, der får dansk premiere d. 23. maj.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 123456789 3 år siden

Jamen så igang med boykot for satan!
Gravatar

#2 FlushNorris 3 år siden

#1 Way ahead of you... Ikke flere penge til den franchise før Kathleen Kennedy er smidt på porten
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Ja det var lige før jeg ville overveje et boykot bare for at forhindre det i at ske. Jeg vil dog ikke dømme filmen, før jeg har set den. En film om den unge Han Solo er der dog ingen der har bedt om, og der har heller ikke været den store begejstring om at vi ENDELIG ville få en film, hvor vi fik fortalt, hvordan Han mødte Chewie, hvordan Han mødte Lando, hvordan Han mødte Milennium Falcon, hvordan Han mødte Kessel Run. De behøver altså ikke fortælle alt, og udpensle enhver detalje om alle karakterer vi kender og elsker. Filmen skal nok gøre det stort i Box Office, men det er ikke pga. Han Solo, men derimod pga. Star Wars navnet.

Nu lyder det så også at de alligevel roder med en Obi-Wan film, selv om jeg troede den var droppet. En karakter jeg vil være interesseret i at læse om på bog-form, men som jeg absolut ikke har nogen interesse i på film. Hvis filmen kommer, ser jeg nok også den, men der er bare så mange andre historier, der er mere interessante at fortælle.Jeg troede nærmest det var en given at vi ville få en Knight of Ren film, eller en film om, hvordan Ben Solo blev forvandlet til Kylo Ren, men nu er jeg ikke så sikker. En buddy movie med Lor-San-Tekka og Luke, der rejser gallaksen tynd for at opstøve sjældne Sith/Jedi Artifacts ville jeg købe til hver en tid. Og så er der hele The Old Republic, med Sith/Jedi krige, Mandalorian-krigen, dannelsen af Republikken, de første Jedier.
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Jeg ville faktisk også være interesseret i en Snoke Origin story, men den karakter er nærmest blevet fuldstændigt ødelagt af Rian Johnson, så jeg ved ikke hvor interessant det er, når man ved hvordan det ender.

Skriv ny kommentar: