Alden Ehrenreich afslører nu, at han har kontrakt på tre film som den unge Han Solo.

Der har tidligere været fremme, at Lucasfilm planlægger “Solo” som begyndelsen på en trilogi.

Men det var før balladen om instruktør-makkerparret Phil Lord og Chris Miller, der blev fyret og erstattet med Ron Howard.

Siden da har der været stille om trilogi-planerne. Der har endda været rygter om, at Lucasfilm allerede har opgivet at gøre “Solo” til en succes, hvilket forklarer en svær premieredato kort tid efter “Infinity War” og “Deadpool 2”.

Nu bekræfter Ehrenreich imidlertid antallet af film, som han har kontrakt på i rollen som Han Solo:

”Tre. Jeg ved ikke, om det er officielt, men… Ja,” siger Ehrenreich til Esquire.

Dermed betyder det langt fra, at de næste to film rent faktisk bliver til virkelighed.

Det kommer billetsalget sandsynligvis til at afgøre.

“Solo: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 23. maj.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 iceage 2 år siden

Har man ikke kogt suppe længe nok på starwars universet, jeg syndes man ødelægger mere end man gavner efterhånden, men smag og behag.
iceage
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

Altså det er jo ikke fordi at der nødvendigvis kommer to mere Han Solo film. Felicity Jones og de andre fra Rogue One har også kontrakt på tre film. Hvis Solo nu bliver en kæmpe succes og Lucasfilm vælger at lave en eventuelt efterfølger og ikke har en kontrakt med Alden Ehrenreich, så ville det være som at skyde sig selv i foden.

Altså det er sku meget normalt at man skriver kontrakt på flere film end der måske er tænkt på. Det sagt behøver det jo heller ikke at være to film der handler om Han Solo, men han måske dukker op og har en mindre rolle i filmen.

Folk er generelt alt for hurtig på aftrækkeren og gør ikke deres egen research godt nok.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

Mads47 (2) skrev:
Altså det er jo ikke fordi at der nødvendigvis kommer to mere Han Solo film. Felicity Jones og de andre fra Rogue One har også kontrakt på tre film.

Folk er generelt alt for hurtig på aftrækkeren og gør ikke deres egen research godt nok.


Hvor har du det fra? Der er melding om en option på én mere konkret med Felicity Jones - hvilket ikke er det samme som decideret kontrakt som tilfældet 'Solo'.

https://filmz.dk/star-wars-chok-jyn-erso-vender-ma...
Gravatar

#4 Mads47 2 år siden

#3

De har snakker om det i denne uges Collider Jedi Council også denne kontrakt som Alden Ehrenreich har med Lucasfilm. Det er nok mere af helgarderer sig at han har tegnet kontrakt på flere film, da Star Wars Stories ikke er tiltænkt som film serier, men standalone film.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#4 Stor forskel på de to kontrakt-forhold, option på én mere og så decideret kontrakt på to mere. Solo kan nemt blive en trilogi, hvis der er publikum til det.
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

Hugo Weaving har vist også en kontrakt på flere film som Red Skull, men det sker højst sandsynligt ikke, da han ikke ønsker at vende tilbage i rollen. Og at der er lavet en kontrakt med en skuespiller x på y film betyder jo heller ikke at planlægger så mange film. Det betyder jo bare at man fremtidssikrer sig, så man har muligheden for at få en skuespiller tilbage i en rolle uden at skulle forhandle en helt ny kontrakt, der vil blive væsentligt dyrere. Det er jo det der er sket med Wonder Woman, hvor både Patty Jenkins og Gal Gadot ikke havde kontrakt på flere film, og man var nød til at genforhandle kontrakterne.

Jeg håber ikke der kommer nogen Solo trilogi, uanset hvor god 'Solo' så er, men det kan være at Boba Fett filmen bliver genoplivet, hvor Han Solo kan dukke op i, eller en historie, der foregår mellem Return of the Jedi og The Force Awakens, hvor Han Solo kan have en mindre rolle.

Skriv ny kommentar: