Sony Pictures har erhvervet sig filmrettighederne til “Angelology”, en kommende bog af romandebutanten Danielle Trussoni.

Historien beskrives som en blanding af “Da Vinci mysteriet” og “National Treasure”. Trussoni har allerede sat sig for at skrive mindst én opfølgende bog.

“Angelology” handler om en 23-årig nonne, som slår sig sammen med en angelologist ved navn Verlaine på deres jagt for at forpurre de nederdrægtige planer udtænkt af en gruppe, som forsøger at udslette menneskeheden. Til dette ondsindende formål forsøger den mystiske organisation at indsamle de destruktive kræfter, som findes hos en særlig race af menneske/engle-hybrider, kaldet Nephilim.

Søster Evangeline må derfor sammen med Verlaine – som indledningsvis arbejdede for den onde organisation – søge efter en række særlige ældgamle artefakter, der er de eneste ting, som kan stoppe Nephilim.

Projektet vil blive lavet i samarbejde med Will Smith og James Lassiters produktionsselskab Overbrook. Marc Forster, der instruerede “Quantum of Solace”, vil fungere som producer gennem sit selskab Apparatus.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: