Efter at have været genoplivet på det store lærred og i interaktivt Lego-format vender Indiana Jones nu tilbage i computeranimeret form i et nyt videospil fra LucasArts. Spillet hedder “Indiana Jones and the Staff of Kings”, og traileren kan ses her.

Ifølge traileren vil Indy – der er forsøgt genskabt i Harrison Fords billede – på sit eventyr stifte bekendtskab med nogle velkendte steder og bekæmpe nazisterne i omgivelser, der tager spilleren tilbage til æstetikken fra den originale trilogi i 1930’erne.

Spillet er udelukkende lavet til Nintendo Wii, Nintendo DS, PSP og PlayStation2, og der foreligger indtil videre ingen planer om at udsende spillet til Xbox 360 eller PlayStation 3. “Indiana Jones and the Staff of Kings” vil være klar til foråret.

Foruden det seneste videospil “Lego Indiana Jones: The Original Adventures” har den eventyrlystne arkæolog fra de berømte film allerede flere gange været hovedpersonen i spilbare eventyr – deriblandt “Indiana Jones and the Infernal Machine”, “Indiana Jones and the Emperor’s Tomb” og det roste “Indiana Jones and the Fate of Atlantis”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Eat this 15 år siden

Hvem skal det ligne en ældre Shia LaBeouf det ligner ikke helt Harrison Ford (there kan only be one Indy). Men stemmen passer meget godt selvom det ikke ford der ligger stemme til, (big mistake).
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

De skulle tage at opdatere "Fate of Atlantis" til nutidens standarder i stedet for, mens de stadig besvarer 2D-grafikken og SCUMM-systemet - det er alligevel det eneste gode Indy-spil der eksisterer.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 elwood 15 år siden

Ok nu jeg lige nødt til og spørger, normal når en spilrelateret nyhed finder vej ind på filmz officielle nyheder.

Plejer det og være i forbindelse med et spil der fortsætter en direkte historie fra filmene af, eller har en direkte forbindelse til filmene.

Ghostbuster the game f.eks.

Så vidt jeg ved er The Staff of kings ikke en viderudvikling af historien, dette er ingen kritik af filmz, jeg undrer mig bare lidt.

Over relevansen i forhold til en film nyhed, fordi så kan jeg da lige fortælle om Wanted: Weapons of Fate, som fortsætter fem timer efter handlingen i filmen.

At jeg så ikke har indsendt en nyhed om dette, er blot min dovenskab sorry 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Bony 15 år siden

Jeg forstår heller ikke hvorfor denne nyhed har fundet vej til Filmz. Hvis denne kan, så er der som Elwood også siger, mange andre spil-nyheder der "burde" blive annonceret herinde. Og så ville film-nyhederne for alvor blive væk i mængden.

Overlad spil-nyhederne til spilsites, dem der vil læse de nyheder ved allerede hvor de kan finde dem. Hvis ikke er der altid konsol-tråden herinde.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5 MOVIE1000 15 år siden

#3 og #4 bare det har noget med film at gøre hmmmmm hvorfor er der så ikke kommet en nyhed med Godfather 2 gane
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

mit spørgsmål går på at spillet normal skal ha en direkte officiel relation til filmen, Ghost Busters The Game er en direkte fortsættelse, Wanted spillet foregår 5 timer efter filmen.

Godfather 2 spillet er "blot" EA som benytter licensen de har.

jeg ku godt se logikken i nyhederne lige indtil jeg så den her med Indiana Jones spille, og det er det som jeg stiller spørgsmål ved.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 chandler75 15 år siden

Der er ikke nogen nedskrevne regler - det går mest på, om nyhedsskribenten/indsenderen og redaktionen vurderer, at en spiltrailer baseret på en film er fed nok til at have interesse.

Jeg læser ikke selv spilsites, men klikkede da ind på traileren og var meget godt underholdt af den - ikke mindst at se hvordan de havde efterlignet Harrison Fords mimik.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 filmzkim 15 år siden

Jeg hader det forfærdelig Indianer Mogens Soundtrack, undskyld mig!
Gravatar

#9 elwood 15 år siden

#7

Så det du siger at at The Admins Book doesn't exist?


ok, tak for opklaring.

forvent og sku gennemtjekke kommene hannah montanna spil trailers ud

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: