Sony Pictures har lagt planer om at genindspille Bernard Roses gyserfilm “Candyman”, om den mystiske, klobevæbnede morder, der blev personificeret af Tony Todd.

“Candyman” fra 1992 bygger over Clive Barkers novelle “The Forbidden” og omhandler en vandrehistorie om den frygtede Candyman, der kan hidkaldes ved at kigge ind i et spejl og fremsige hans navn fem gange – på bekostning af hidkalderens liv. På originalens rolleliste finder man desuden Virginia Madsen, Xander Berkeley og Kasi Lemmons.

Den nye udgave af gyseren har på nuværende tidspunkt hverken manuskriptforfatter eller instruktør tilknyttet, men angiveligt skulle en af idéerne til den nye version være at gøre den berømte titelfigur hvid.

Originalfilmen fik i 1995 fortsættelsen “Candyman: Farewell to the Flesh”, mens den tredje film fra 1999, “Candyman: Day of the Dead”, udkom direkte til hjemmebiografen.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 MakeItMonkey 11 år siden

"hey guys......Hold on to your hats, I've got a crazy idea! -lets do REMAKE....again.
Gravatar

#2 dolphinfriendly 11 år siden

En af de få amerikanske horrorfilm fra 90'erne, der rent faktisk fungerer. Særligt Tony Todd er modbydelig som Candyman - men ja, det var blot et spørgsmål om tid før et remake kom på banen...

Gravatar

#3 dolphinfriendly 11 år siden

Og hvorfor gøre ham hvid iøvrigt - at Candyman er sort, er en temmeligt væsentlig del af plottet!

Gravatar

#4 jesperhp 11 år siden

Jeg hader remakes!
Gravatar

#5 Takfornu 11 år siden

Glass' musk får det stadig til at løbe koldt ned af ryggen når jeg lytter til den, også selvom det kun er på CD og uden billeder. Men ærligt talt det er en af dem vi ikke behøver et remake af - Suk :(
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#6 mr gaijin 11 år siden

#3 Blackface! Hvis det virker i "Tropic Thunder", saa maa det ogsaa virke i et remake af Candyman :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 Bohemian 11 år siden

Hvorfor gøre ham hvid? er det virkelig nødvendigt
Free in serenity.
Gravatar

#8 HonoDelLoce 11 år siden

Som #3 siger, så har hans farve jo en rimelig væsentlig betydning for historien.. Men man kan jo så foranledes til at tro, at udtalelsen om at ville gøre ham hvid er for at fortælle, at de ville ændre hans "origin"-historie.. Hmm.. Men det er jo derfor Candyman fungerer.. Man har jo faktisk lidt ondt af ham ..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 kill the bills 11 år siden

Det lyder ånsvagt.
Gravatar

#10 PredatorX 11 år siden

Man kan jo sige.. at bare det at han er neger er skrækkeligt nok. Måske de mener det er FOR skrækkeligt? De vil jo lave en pg-13, og ikke R-Rated.

Mine racistiske udtalelser er iøvrigt en joke.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: