Sony-chef vil mindske økonomisk risiko ved at sælge ny “Masters of the Universe” – forhandler nu med Netflix.

De har arbejdet på at kickstarte en ny “Masters of the Universe”-franchise i flere år. Instruktørerne og manuskriptforfatterne er på plads, imens Noah Centineo er castet som He-Man.

Nu overvejer Sony-chef Tom Rothman imidlertid at sælge filmen fra, inden den går i produktion – han frygter en økonomisk lussing for det store projekt.

Derfor har Rothman afholdt indledende snakke med ledelsen hos Netflix, der er interesserede i at købe “Masters of the Universe” for et fast beløb, skriver The Hollywood Reporter.

Samtalerne sker på bagkant af “Men in Black: International”, der blev et stort flop, hvilket kostede Sony Pictures dyrt. Nu skal bundlinjen sikres.

Sidste år forsøgte Sony at frasælge “Holmes and Watson” til Netflix, der dog takkede nej, fordi kvaliteten var for dårlig.

Aktuelt er “Masters of the Universe” udstyret med en premieredato i biograferne til d. 5. marts i 2021, hvor den står til at åbne op imod “Mortal Kombat”.

Læs også ‘Netflix på vej med “Masters of the Universe”-serie – superfan er showrunner på “Revelation”‘.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Håber netflix bare køber rettighederne til den, og laver deres eget Heman univers :)
Gravatar

#2 Justin 3 år siden

“Men in Black: International”
var jo så politisk korrekt af af det var direkte latterligt !
man glemte helt af se på hvorfor den første film var god

Gravatar

#3 MartinEH 3 år siden

Det kunne være fedt med en serie på Netflix... de mangler vel også et modspil til Lord of the Rings og den nye GOT.
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

Det man har hørt om hvilke ideer Sony har med Master of the universe har godt nok Heller ikke været opløftende. Så det kan da kun blive bedre.
Gravatar

#5 OliverDK 3 år siden

#3 Jeg håber på "The Witcher" kan blive et godt modspil til GoT og LOTR, men det kommer vi jo til at se når serien kommer. Jeg mener personligt universet er stærk nok, men det er jo ikke sikkert det fanger det brede publikum. Ligeså er jeg bestemt selv ikke endnu overbevist udfra det vi har set og hørt, men igen jeg håber.
Gravatar

#6 Blandet Landhandel 3 år siden

OliverDK (5) skrev:
#3 Jeg håber på "The Witcher" kan blive et godt modspil til GoT og LOTR, men det kommer vi jo til at se når serien kommer. Jeg mener personligt universet er stærk nok, men det er jo ikke sikkert det fanger det brede publikum. Ligeså er jeg bestemt selv ikke endnu overbevist udfra det vi har set og hørt, men igen jeg håber.


Hvad har du da set og hørt, der ikke virkede overbevisende?
Gravatar

#7 OliverDK 3 år siden

#6 I starten blev det sagt at man ville være tro mod bøgerne og ikke kigge til spillene. Det valg var perfekt for mig. Jeg holder af begge, men foretrækker de udelukkende kigger til den ene side og her er bøgerne jo det oplagte valg. Men skiftende oplysninger om Andrzej Sapkowski faktisk var tilknyttet projektet virkede rodet på mig og som om de ikke kunne blive enige med sig selv. Sidste besked er han er med på det kreative hold og det håber jeg så på er korrekt.

Så er der valget af skuespillerene. Der ville jeg gerne have set en GoT tilgang, som virker moden og tro mod universet. Den tilgang bærer deres valg ikke præg af efter min mening. Mit indtryk blev ikke bedre med teaseren.

Så er der valgt af Geralt of Rivia og jeg har egentlig stor respekt for Henry Cavill og hans engagement, men kort og godt han virker ikke for mig udfra det jeg har set.

Så en masse videoer fra forskellige Youtubere, der var på comic con i sommers og var med BTS og et par stykker sagde uafhængigt af hinanden at folkene bag serien havde sagt til dem: " Tænk Black Sails, men med sværd". Det er naturligvis ikke en bekræftelse og jeg kan ikke finde klippene igen, men det bekymrede mig dengang at to uafhængige sagde det samme så et eller andet må de have hørt. Anyway hvis sand så lyder "Black Sails, men med sværd" ikke som sød musik i mine ører.

Kustumedesign jeg har set ser "billig ud" hvor Nilfgaardian rustning tager trumfen som grinagtig. Troede først det var fake (jeg var sikker), men det lader det desværre ikke til. https://www.gamepressure.com/newsroom/netflixs-wit...

Jeg håber som sagt den bliver et regulært "modspil" til GoT og LOTR, da jeg mener universet er stærk og dyb nok til det, men det kræver jo Netflix tager den seriøs og bruger tid og penge på den som HBO har gjort med GoT og Amazon lader til at gøre med LOTR. Men igen udfra det jeg har set og hørt så er jeg endnu ikke overbevist, men jeg håber..
Gravatar

#8 OliverDK 3 år siden

Edit til #7 der skulle stå "Black Sails med sværd og magi"
Gravatar

#9 Blandet Landhandel 3 år siden

Tak for svar. Har ikke fulgt meget med i produktionen, og kender kun til udtalelsen om, at de følger bøgerne, som jeg har læst to af. Så det er jeg ret glad for, at de gør. Henry Cavill virkede først som et sært valg i mine øjne, men jo flere film jeg ser ham i, des mere synes jeg han passer ret godt til rollen. Ham har nemlig den der apatiske tilgang til sine roller med en masse lurende følelser under overfladen, som netop er sådan som jeg opfatter Geralt. Vi må vente og se. Jeg er også ret glad for det univers, som netop er meget voksent med komplekse karakterer, så jeg håber at det bliver top kvalitet og kører i mange sæsoner. Der er i hvert fald rigeligt materiale til det.

Skriv ny kommentar: