Sony Pictures har nu frigivet det første billede af Spider-Man i sit nye kostume i det ventede tredje filmeventyr om den heltemodige netsvinger, “Spider-Man 3”.

Ved første øjekast kan det godt ligne et sort/hvidt foto af vor murkravlende helt, men hvis man kigger nøje efter, vil man kunne se, at Spider-Man er iført en sort dragt, som nok vil vække glæde for mange fans af tegneserien.

Bag kameraet på “Spider-Man 3” finder man igen Sam Raimi, mens Tobey Maguire atter spiller titelrollen. Premieredatoen er sat til at være 4. maj, 2007.

Billedet kan ses i superstort format hos Superhero Hype.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 McPeter 15 år siden

Hvordan kan man se det? Og hvorfor skulle det være særligt godt? (ja jeg har aldrig læst mange Spider-Man tegneserier!) :-)
Men fint hvis den bliver dyster... dyster er godt! ;-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#2 Mr Grau 15 år siden

uuh glæder mig så meget til den film:D
What we do in life echoes in eternity.
Gravatar

#3 filmz-rupert giles 15 år siden

Jeg synes nu helt ærligt også, at det mere ser ud som, det er Spidey i sit klassiske kostume, der sidder i mørke. I natten er alle edderkopper vel grå?

Men det sorte kostume er en vigtig del af Venom historien, som det beklageligvis ser ud til, at de tager op i den nye film. Jeg ved godt, at Venom er en fan-favorit, men jeg ville nu foretrække nogle mere klassiske skurke. Men heldigvis har vi også Sandman i filmen.

Ligeledes er jeg heller ikke helt sikker på, at dystert nødvendigvis er godt, når det drejer sig om Spider-man. Det er jo ikke Batman, vi har med at gøre her :-)

Dog stoler jeg på Raimi, så jeg skal ikke brokke mig :-)
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#4 Hitman Zeus 15 år siden

Der er sikkert nogen der vil rette mig på det her, men jeg vil prøve...

Er det ikke der hvor Peter får symbioten? Kan nu ikke lige huske om det Carnege eller Vemon... Så god er min Spider-man kendskab heller ikke!
"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
Gravatar

#5 filmz-rupert giles 15 år siden

#4 Det er Venom. Jeg forsøgte bare at være lidt mere vag i min forklaring, da jeg ikke vil spoile filmen ved et uheld :-)Men de laver nok baghistorien meget om, da der jo umuligt kan blive tale om at fortælle hele Venoms baghistorie med intergalaktiske krige og samtlige personer fra Marvel universet involveret :-) Det bliver nok lidt mere ala Ultimate Spider-man, vil jeg gætte på. Og det er også godt nok. Mere enkelt.

Venom eller ingen Venom... den skal nok komme til at sparke ass.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#6 filmz-Avenger- 15 år siden

Nu har jeg stadig ikke læst så mange af tegneserierne, men jeg vil da mene at der var så mange andre superskurke, der ville passe meget bedre ind i filmene. Bare fordi man har teknologien til at skabe en skurk som venom, så synes jeg ikke det er verdens fedeste ide ved første øjekast, men det kan jo være det ændrer sig, når jeg ser filmen :)
Gravatar

#7 filmz-rupert giles 15 år siden

#6 Jeg har læst MANGE Spider-man tegneserier og gør det stadigvæk, og jeg er HELT enig med dig. Jeg kan ikke lade være med at tvivle, men jeg stoler fuldt ud på Raimi.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#8 Collateral 15 år siden

Hm, syntes faktisk det en fed ide med Venom og/eller carnage. Da de er nogle seje skurke, kort og godt. Sad også at komme til at tænke på at der, i tegnefilm serien var en, "ravnen" eller noget i den stil, han kunne også være sej og se, eller skorpionen..
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#9 squee 15 år siden

Bare den bliver mere dyster og BEDRE end 2'eren, så er jeg en glad mand
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#10 filmz-Xarlrog 15 år siden

Hvis historien går med en næsten opringelig baggrund med klokkerne el. andet så r d bare fedt. Men meningen r jo a Spidey får symbioten, få den væk og a Edward Brock få den Spideys kræfter. Håber på Sandman vs. Venom
B-)

Skriv ny kommentar: