Ifølge J.K. Simmons, som spiller rollen som Peter Parkers chef i “Spider-Man”-franchisen, den edderkop-hadende J. Jonah Jameson, skulle det fjerde kapitel starte optagelser til næste år.

Simmons kan desuden bekræfte, at han endnu engang vil være at se på det store lærred som chefredaktøren på avisen Daily Bugle, men han kan hverken be- eller afkræfte, om Tobey Maguire vil vende tilbage i rollen som den blårøde vægkravler.

Som det ser ud på nuværende tidspunkt, vil “Spider-Man 4” komme til at omhandle Parkers videre arbejde hos Dr. Connors, hvorefter han vil ende med at møde Sam Raimis nuværende valg af skurk, Morbius. Dette afhænger dog af, hvorvidt de vil følge handlingsforløbet, som tidligere har været brugt i universet, eller ej mht. Morbius’ tilblivelse.

Som det har været set i alle andre film i serien, vil der være mere end én skurk i filmen, hvoraf det højst sandsynligt vil blive The Lizard – i hvert fald vil det give mest mening, hvis Morbius bliver det endelige valg, da de to historieforløb vil passe sammen.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 filmz-Anasazi 15 år siden

Jeg skal lige være helt sikker, men den omtalte Morpheus er det ikke Morbius? kan ikke rigtig komme på andre?

Men tror sq det bliver fedt, med både the Lizard og Mobius! Bare der ikke kommer flere nye karaktere, så det bliver det samme virvar som i Spiderman 3 og X-men 3... selvom jeg primært syns begge film var rigtig seje...
Gravatar

#2 kongerne 15 år siden

håber godt nok ikke det med morbius er sandt... kom nu bare med klon-sagaen
Gravatar

#3 MOVIE1000 15 år siden

gad godt se en filmatisering af de spider man afsnit hvor han samarbejder medandre marvel helt og hvor de skal imod spider mans skurke kan ikke huske hvad de hedder men synes de er de sejeste afsnit fra spider man
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Morpheus 15 år siden

Vil da også håbe de kan lave den lidt bedre end Spiderman 3, der blev for meget til sidst, selvom jeg, som # 1, synes den var ret fed.

# 3.

Nu når du nævner at han samarbejder med andre superhelte, kom jeg til at tænke på et Invincible hæfte, hvor han bliver teleporteret ind i andre universer og så støder ind i Doc Ock, der er ved at kæmpe mod Spiderman. Kunne ikke lave være med at grine, ret sjovt og godt fundet på.

Gravatar

#5 chandler75 15 år siden

Morbius er rettet.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 Bohemian 15 år siden

Så måtte morbius gerne suge Mary Jane tør for blod tak.

Og så kunne Blade lige slå et smut forbi og hjælpe spiderman : p
Free in serenity.
Gravatar

#7 rockysds 15 år siden

... Jeg er mere interesseret i, om vi får en film med Morpheus i eller ej. :)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

#6 -

Hehe, se, det ville være cool.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 Bohemian 15 år siden

Man kunne jo slå 2 fluer med et smæk, Blade 4 og Spiderman 4 i en film ! SpiderBlade!
Free in serenity.
Gravatar

#10 Shadow_Dude 15 år siden

"Som det har været set i alle andre film i serien, vil der være mere end én skurk i filmen"

Øh er jeg den eneste der ikke lige fangede hvem skurk nummer to var i den første film?
Og ja Green Goblin var da godt nok kort med i den anden film men det var da så kort så jeg da ikke vil mene at det har nogen betydning.. De fik så også lige proppet 3 skurke ind i film nummer tre.. Men synes bare ikke helt at det hang sammen..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"

Skriv ny kommentar: