“Spider-Man”-forfatter David Koepp forstår ikke reaktionen fra Marvel-fans efter Spider-Mans MCU-exit.

Han skrev Sam Raimis “Spider-Man” fra 2002 med Tobey Maguire i titelrollen. Nu blander David Koepp sig i debatten om Spider-Mans exit fra MCU.

For han forstår ikke, hvorfor Marvel-fans så ensidigt har valgt side til fordel for Marvel Studios og dermed giganten Disney:

”Det, der for mig er underligt, er, at Marvel-fans hurtigt er gået i forsvar for Disney, som om det er den modige underdog, der har brug for at blive forsvaret. Det er ikke en underdog,” siger David Koepp til Den of Geek.

Koepp anerkender dog, at “Spider-Man”-filmene “Homecoming” og “Far From Home” produceret af Marvel Studios har været gode, men ikke de bedste:

”De sidste par ‘Spider-Man’-film har været fantastiske, men den animerede film, som de [Sony] skabte uden Disneys involvering, var endnu mere fantastisk.”

Her refererer David Koepp til “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, der netop har frigivet en gratis prequelfilm – se den her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 HighFlyer15 3 år siden

”De sidste par ‘Spider-Man’-film har været fantastiske, men den animerede film, som de [Sony] skabte uden Disneys involvering, var endnu mere fantastisk.”
Og havde intet at gøre med Sony's top hoveder som nu vil lave deres egne Spiderman film. Så Sony skal virkelig ikke have ros for den film.
Gravatar

#12 Alex- 3 år siden

Mads47 (9) skrev:
#8 Men det gør han jo så ikke da det er Sony der købte rettighederne til Spider-man på det store det store lærred, dengang Marvel solgte ud af deres karakterer i sin tid.

At de så ikke kan blive enig er en anden snak.


Ja det ved jeg skam godt. Samtlige Marvel karaktere høre hjemme hos Marvel Studios (og dermed Disney), desværre er virkeligheden bare en anden.

Der går dog rygter om at Apple kunne have interesse i at købe Sony, hvilket ville løsrive Spiderman for kontrakten og gå direkte tilbage til Marvel pr automatik. Man kan have lov at håbe.

Skriv ny kommentar: