“Spider-Man”-forfatter David Koepp forstår ikke reaktionen fra Marvel-fans efter Spider-Mans MCU-exit.

Han skrev Sam Raimis “Spider-Man” fra 2002 med Tobey Maguire i titelrollen. Nu blander David Koepp sig i debatten om Spider-Mans exit fra MCU.

For han forstår ikke, hvorfor Marvel-fans så ensidigt har valgt side til fordel for Marvel Studios og dermed giganten Disney:

”Det, der for mig er underligt, er, at Marvel-fans hurtigt er gået i forsvar for Disney, som om det er den modige underdog, der har brug for at blive forsvaret. Det er ikke en underdog,” siger David Koepp til Den of Geek.

Koepp anerkender dog, at “Spider-Man”-filmene “Homecoming” og “Far From Home” produceret af Marvel Studios har været gode, men ikke de bedste:

”De sidste par ‘Spider-Man’-film har været fantastiske, men den animerede film, som de [Sony] skabte uden Disneys involvering, var endnu mere fantastisk.”

Her refererer David Koepp til “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, der netop har frigivet en gratis prequelfilm – se den her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 OliverDK 4 år siden

Fans er fans og ofte argumentere fans mere udfra følelser end fornuft. Derudover besidder mange fans jo ikke evnen eller lysten til at sætte sig ind i den kompliceret process sådan et forhandlingsforløb er og derfor vender de igen tilbage til følelserne og følelserne vil jo bare gerne beholde Spiderman i MCU (Disney's side) - nok specielt med det tab af mange andre elskede superhelte der var efter Endgame og hvor Spiderman var en af de meget populære de kunne holde fast i.
Gravatar

#2 The_Corrector 4 år siden

Det ret simpelt at svare på: Fans ønsker et samlet univers, og derved bliver Sony automatisk til skurken, når de ikke vil samarbejde med Disney / Marvel. Ligegyldigt om det så er Disney / Marvel som er problemet, eller de er lige gode om det, så er Sony skurken set fra mange fans synsvinkel.
Gravatar

#3 Bachone 4 år siden

#2, helt enig.

forstår ikke lige hvorfor han til sidst referere til en animated spiderman
Gravatar

#4 Durante 4 år siden

Bachone (3) skrev:
#2, helt enig.

forstår ikke lige hvorfor han til sidst referere til en animated spiderman


Vel for at sige "hey! Sony kan også lave en god Spiderman film".
Hvilket også er rigtig nok. Into the spiderverse ER en rigtig god Spiderman film fra Sonys side... Det der bekymrer mig gevaldigt er at det mere har været undtagelsen end reglen.

Samtidigt er det vældigt irriterende for mig som voksede op med tegneserierne og den animerede serie at indse, at Spidey ikke får lov til at lege med de andre børn på legepladsen mere
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

Sony har da altid kunne lave gode Spiderman film.
Det jeg finder træls er at Marvel og Sony ikke kan blive enige om at dele ham, med hensyn på Avengers filmene.
Gravatar

#6 Gorman 4 år siden

#5 enig
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Bishop 4 år siden

#1
Korrekt, der er er blevet kastet mange skældsord efter både Sony og Disney, uden man egentligt kendte årsagen til "bruddet"

Men det lyder også til at Sony gerne ville ha' spidey tilbage i folden.

https://variety.com/2019/film/news/spiderman-mcu-s...
Gravatar

#8 Alex- 4 år siden

Det er sgu noget af det dummeste jeg nogensinde har hørt. Der er da ingen der nogensinde har kaldt Disney en underdog. Folk tager deres parti SELVFØLGELIG fordi Spiderman hører til i deres varetægt.
Gravatar

#9 Mads47 4 år siden

#8 Men det gør han jo så ikke da det er Sony der købte rettighederne til Spider-man på det store det store lærred, dengang Marvel solgte ud af deres karakterer i sin tid.

At de så ikke kan blive enig er en anden snak.
Gravatar

#10 Blandet Landhandel 4 år siden

Ifht handlen kan jeg forestille mig, at Spider-Man indtil nu, har været en underskudshandel eller tæt på for Sony. Generelt set går det jo ikke ligefrem godt for Sony på filmfronten. Homecoming og Far From Home har muligvis lige akkurat tjent sig hjem for Sony imens Disney og Marvel har stået med overskuddet. Da Sony så nu stiller større krav efter at Marvel prøver at køre Spider-Man helt i front, er på ingen måde overraskende og heller ikke unfair. At Disney stiller sig på tværs er heller ikke. Så nu er forhandlingerne gået i stå, og fans taler med følelserne fremfor fornuften. Selv hvis det ikke foregår som beskrevet ovenover, kan jeg stadig sagtens forstå Sony, selvom det er enormt trist, at karakteren nu er ude af MCU efter den lange opbygning. Det er dog i langt større grad Disneys problem end Sonys. Marvel har nemlig ikke en ikonisk karakter til at lede franchisen længere, og Spider-Man ville have været løsningen. At Sony nu har mere frie tøjler til at fortsætte fortællingen som de lyster, kan betyde en masse forskellige ting. Enten går det helt galt ellers ryster de posen og får noget ligeså fantastisk ud af den, som de gjorde med Into The Spider-Verse som uden tvivl er den bedste Spider-Man film indtil videre.

Skriv ny kommentar: