Nicolas Cage skal spille hovedrollen i live-action serien ‘Spider-Noir’, som er blevet bestilt til serie hos MGM+ og Amazon Prime Video.

Cage spillede tidligere Spider-Man Noir i den Oscar-vindende animerede film ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse.’ Dette vil være første gang, karakteren portrætteres i et live-action projekt.

Ifølge den officielle beskrivelse vil ‘Spider-Noir’ fortælle historien “om en aldrende og uheldig privatdetektiv (Cage) i 1930’ernes New York, som er tvunget til at konfrontere sit tidligere liv som byens eneste superhelt.”

Dette vil markere Nicolas Cage’s første faste tv-rolle i hans karriere. Han er længe blevet rost for sit filmarbejde, hvor han har vundet en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i ‘Leaving Las Vegas’ og fået en nominering i samme kategori for ‘Adaptation.’

Lamorne Morris vil spille rollen som Robbie Robertson, der beskrives som “drivkraftig, hårdtarbejdende og som ikke tager et nej for et svar. En dedikeret journalist, der forsøger at klare sig med oddsene imod sig som en sort professionel i 1930’ernes New York. Han tager sig af risikable historier, som ingen andre ville røre ved, for at få opmærksomhed og en lønseddel. Han er villig til at gøre hvad som helst for sin karriere.”

Marvel-fans vil huske, at Robertson længe har været en birolle i ‘Spider-Man’ tegneserierne, hvor han er redaktør på The Daily Bugle. Han spillede også en rolle i miniserien ‘Spider-Man Noir: Eyes Without a Face.’

Der endnu ikke lagte premiere for ‘Spider-Noir’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: