Ingen Han Solo uden Lando Calrissian. Det har længe været fremme, at det er Alden Ehrenreich, som spiller den unge Han Solo i det kommende Han Solo-spinoff. Nu er rollen som Lando også blevet besat.

Se også: LucasFilm gør “Han Solo”-spinoff til ny “Star Wars”-trilogi

Det er Donald Glover, der ifølge StarWars.com skal spille den unge Lando Calrissian, der i dette spinoff er på vej frem i galaksens underverden – mange år før han springer ud som frihedskæmper i “Jedi-ridderen vender tilbage”.

Den casting er helt oplagt, da Glover allerede er på lønningslisten hos Disney i forbindelse med det kommende reboot af “Spider-Man” med titlen “Homecoming”. Nu fortsætter han altså med en anden stor Disney-franchise.

Han Solo-filmen får premiere d. 25. maj i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Ceepa 5 år siden

Forstår ikke helt, hvorfor man kalder det for Spin-offs i Star Wars regi.. :\
Gravatar

#2 Chronotau 5 år siden

Ceepa (1) skrev:
Forstår ikke helt, hvorfor man kalder det for Spin-offs i Star Wars regi.. :\
Som jeg ser det er det da netop et spin-off? Det er ikke en del af main-storyline som er de episodiske film.
Gravatar

#3 Ceepa 5 år siden

Du har måske ret. Spin-off er for mig nok bare forbundet med noget negativt. :P Tag den nye "potter" film som kommer(Magical beasts and.....). For mig at se, så er det et spinoff... Den har INTET med Harry Potter at gøre, umiddelbart. Hvor imod Rogue One har ALT med episode 4 at gøre, og det regner jeg også med Han Solo får.
Gravatar

#4 Lazlo H 5 år siden

Uanset om det har direkte forbindelse med en given storyline eller ej, så er spin-off som begreb ikke negativt nogle steder, men blot en understregning af, at den givne film er spundet ud af samme univers som hovedfilmene.

At Fantastic Beasts intet har med figuren Harry Potter at gøre er komplet irrelevant - der foregår i samme univers, er et produkt af Harry Potter-successen og er derfor et spin-off

Skriv ny kommentar: