Det skulle nu være ganske vist at skurkene i den kommende “Spider-Man 3” bliver Venom og Man-Wolf. I hvert fald hvis man skal tro hjemmesiden Pressconnects.com.

Det har længe været kendt at Thomas Hayden Church skulle have en rolle i filmen og det rapporteres altså nu at han skal spille skurken Venom. Skuespilleren Daniel Gillies, der spillede John Jameson i “Spider-Man 2”, vender tilbage til rollen, der denne gang er udvidet med skurkerollen Man-Wolf.

Special-effects manden Tim Phoenix, der arbejdede på Dr. Octopus i “Spider-Man 2”, er hyret til at arbejde på både Venom og Man Wolf. ”Det er super cool materiale og jeg er i mit rette element med disse kreationer. Jeg er i gang med at udleve min drøm. Det er så surrealistisk”, udtaler han entusiastisk.

“Spider-Man 3” lander i biograferne i 2007.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 elwood 16 år siden

Venom yes, hmm Man-Wolf min spider-sans er lidt tågede hvem er det nu han er?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 16 år siden

Her er lidt OM ham: http://en.wikipedia.org/wiki/Man-Wolf

Og han ser nok sådan her ud, men jeg ved det ikke, for jeg har en begrænset Spider-Man viden: http://www.ecranlarge.com/images/cinema/news/conte...
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 allanmc 16 år siden

Jeg tror heller ikke jeg kender ham:S
http://www.marveldirectory.com/individuals/j/james...
Min DVD, Blu-Ray og HD DVD pris-søger: www.mcDVD.dk :-)
Gravatar

#4 filmz-Exitium 16 år siden

dejlight at høre at Venom stadig er kæppen i spider mans hjul, glæder mig!
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#5 elwood 16 år siden

yep tænkk hvis det sku være Shocker eller Mysterio!

Synes ikke Mysterio er særlig ond han er bare komisk.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 filmz-Kadann 16 år siden

Det er vist ikke en specielt stor karakter, Man-Wolf, men det er da rart at det lyder til at Jameson ikke bliver til Venom, som man kunne have frygtet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 Bardoboy 16 år siden

Kender ikke så meget til spider-man universet, så søgte lidt på googel om skurkene.
Man-Wolf lyder lidt vild så det skal nok blive fedt, ham Venom fandt jeg en masse billeder af(WOW) men kunne ikke finde nogle informationer, nogen der har et godt link?
Gravatar

#8 filmz-trabi 16 år siden

Bliver John Jameson ikke til sympioten???
Gravatar

#9 Munchkim 16 år siden

Jeg glæder mig nu stadig til at se hvordan de kringler historien om hvor symbioten kommer fra. Hvis det skal være nogenlunde let forklareligt, så tager de vel Ultimate Spiderman historien.

#5 Hvis du syntes at Mysterio er latterlig, så burde du læse Daredevil. Der viser de faktisk hvor genial han er og hvor god han er til at manipulere folk.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 16 år siden

#7 -

Kort fortalt:

Venom er en semi-badguy bestående af to væsner, en fyr ved navn Eddie Brock og et væsen fra en anden planet som går i symbiose med andre levende væsner.

Rumvæsnet stammer fra en planet som Spider-Man besøgte i tegneserien under en ret stor "event" i Marveluniverset, kaldet "den skjulte skrid".. da Spider-Man vendte tilbage til jorden fandt han ud af at det ikke var en dragt, men et levende væsen og fik hjælp af de fantastiske fire til at fjerne den.

Eddie Brock var en journalist som udpegede den forkerte moder i en avisartikel og da Spider-Man fandt den rigtige, blev Brock fyret og mistede mere eller mindre forstanden.. han og væsnet delte et stort had til Spider-Man, smeltede sammen og blev til Venom.. Væsnet giver Eddie Brock en masse egenskaber, bl.a. bliver han mange gange stærkere end et alm. menneske, den giver ham mulighed for at svinge sig rundt som Spider-Man, kan give ham et andet udseende, samt den heler ham.. kort sagt, han er en bad motherfucker, som ovenikøbet er skør i hovedet.

Det eneste positive man kan sige om Venom, er at han er styret af en eller anden form for sans for rigtigt og forkert, så han er både Spider-Mans fjende og en eller anden slags bizar anti-helt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: