Det er de færreste, der synes, at det var en god idé, at George Lucas selv instruerede prequel-trilogien til de originale “Star Wars”-film. Nu viser det sig, at Lucas selv måske ønskede en anden instruktør til “Episode I-III”.

Se også: George Lucas: Folk fatter ikke “Star Wars”

Det afslører instruktør Ron Howard (“Apollo 13”) nu. Han og andre kendte instruktører blev nemlig spurgt, om de ville lave prequel-trilogien i stedet for Lucas:

”Han ville ikke nødvendigvis selv instruere dem, og han fortalte mig, at han havde talt med Robert Zemeckis, han talte med mig, og han talte med Steven Spielberg. Jeg var den tredje, som han talte med. Men alle svarede det samme: ‘George, du bør gøre det!'” siger Howard, ifølge Indiewire.

Ron Howard forklarer videre, at de alle takkede nej, fordi det ville være for risikabelt for dem at forsøge at følge den elskede første trilogi op med nye film. Derfor blev det George Lucas selv, der gav os Jar Jar Binks og Hayden Christensen som Anakin.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Mads47 6 år siden

Business Monkey (9) skrev:
Tjoeh. At få Spielberg til at instruere en anden instruktørs science fiction vision omkring årtusindskiftet synes jeg lyder stadig som en dum idé. *HOST* 'A.I.' *HOST*


Ja enten kan man lide A.I eller kan man ikke, jeg er heller ikke tosset med den. Men vil stadig mene at i disse år er han i sit højsæde.

Skriv ny kommentar: