Snart er “Spy Kids 4D” klar i biograferne, men i mellemtiden kan man se et galleri med billeder fra den kommende action-familiefilm.

Se billederne her.

I filmen spiller Alba en berømt spion-jæger, som er stedmor til ungerne Rebecca og Cecil. Stedmoren har en hemmelighed – hun er tidligere topagent for OSS, og nu bliver hun kaldt til tjeneste igen, fordi hele verden er truet af den onde Timekeeper.

Jordens undergang er nær, men så bliver Rebecca og Cecil blandet ind i sagen, og de erfarer, at deres kedelige stedmor har været topagent. De to 10-årige tvillinger får det vildeste spion-udstyr, og så tager de på mission for at redde verden – og måske kan de også redde familien undervejs.

Udover Alba medvirker også Jeremy Piven og Ricky Gervais samt Antonio Banderas og Danny Trejo, der begge havde prominente roller i de første tre film.

“Spy Kids 4D” indtager de danske biografer 1. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nunca 11 år siden

Uh, fra hvad jeg har hørt, skulle denne film ikke være andet en prutter og bræk jokes.
Man får udleveret et skrabe ting, som man skal skrabe og så vil lugten være i selve den ting, men det fungere heller ikke særlig godt og nogen af dem kommer alt for hurtigt.
Men tror børn ville kunne lide det :D
Gravatar

#2 Batsy 11 år siden

Troede lige det der var Jeff Brigdes :O, men heldigvis var de ikke ham
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 Collateral 11 år siden

Kommer filmen med papkort der skal skrabes undervejs igennem filmen for at skabe "4D" effekten ligesom den gjorde i USA? Ikke at jeg skal se den her film, men synes bare det er voldsomt fjollet.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: